joomfish pdf kitapcigi vardi okudunuz mu?
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Joom!fish Forumunda Bulunan joomfish www.siteadı.com/index.php/tr Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> sitemde linkerlimin önünde index.php/tr takısı görünüyor bunu engelleyebilirmiyiz acaba joomfish kullanıyorum ve sitemde tr ve eng dilleri var. www.siteadı.com/tr/ olması ...
sitemde linkerlimin önünde index.php/tr takısı görünüyor bunu engelleyebilirmiyiz acaba joomfish kullanıyorum ve sitemde tr ve eng dilleri var.
www.siteadı.com/tr/ olması sorun olmaz ancak o index.php tüm güzelliği bitiriyor.yardımcı olabilir misinz...
joomfish pdf kitapcigi vardi okudunuz mu?
3 hafta kadar oluyo okuyalı ozaman localde denemiştim yine aynıydı şimdi hostta denedim bişey değişmedi.Ama tekrar okuyacağım.Böyle bişey olsaydı dikkatimi çekerdi diye düşünüyorum.okuduktan sonra tekrar bilgi veririm.Bu durumla karşılaşanlar olmuştur heralde..
Rahmi bey hazırlamıştı dil dosyasını ve kitapçığını sorunuza cevap verecektir.
okudum şimdi kitapçığı baştan sona kadar ve çözüm bulamadım inş Rahmi Bey online olur yardımcı olur..
bende diller o şekilde görünmüyor.. index.php?lang=tr bu şekilde görünüyorama joomsef kullanırsan dediğin gibi görünebilir. xxx.com/tr/index.html gibi.
joomsefi kullanmaya karar verirsem joomfishteki çevirilerimi aktarabilecek miyim peki?
Maalesef bu sorunun çözümü yok. Beni rahatsiz etmedigi için bugüne kadar ilgilenmemistim. Ayrica arama motorlari için faydalidir.
Aslinda normal görüntü Böyledir. Joomfishin 2.01 den önceki surumlerinde sadece tr olarak görünüyordu. Ayrica joomsef kullanmakta bir sey degistirmez. Zaten jfrouter joomsef in yaptigi isi yapiyor.
Joomfish-Router pro da denedim. Durum ayni. Forumlarda da bir sey bulamadim. Bulursam yeniden dönerim.
Joomla ile ilgili konularda ÖZEL Mesajlara cevep vermiyorum. Sorular forumdan sorulmalıdır
tamam çok teşekkür ederim Rahmi Bey...
Bir sey degil.
Arama motorlari için faydalidir yazmistim. Kisaca izah etmeyi uygun buluyorum.
Sitenizdeki bulunan bir ingilizce metin arandiginda link ile dogrudan dogruya ingilizce sayfaya gelinir. Türkçe metin araninca türkçe sayfaya. Aksi takdirde joomfish ayarlariniz göre ya varsayilan dil sahifesine, ya da ayarlarda tarayici seçtiyseniz tarayici dili syfasina...
Joomla ile ilgili konularda ÖZEL Mesajlara cevep vermiyorum. Sorular forumdan sorulmalıdır
Paylaş