joomfish ayarlarını tekrar kontrol et. joomfish çevirilerini tek tek yapman gerekiyor. ben kullanıyorum. hiç bir sorun yok. kullanan çok kişi de var. kurulum yaparken hata aldın mı? bunları bir gözden geçir, sorun düzelmezse bakalım..
kolay gelsin.
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Joom!fish Forumunda Bulunan Joomfish tarayici hatasi Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Merhabalar, Varsayilan dili Türkce olan siteme ek olarak Almanca da ekledim. Cogu bölümlerde sorunsuz calisan joomfish Hizmetler adli menü altinda ...
Merhabalar,
Varsayilan dili Türkce olan siteme ek olarak Almanca da ekledim. Cogu bölümlerde sorunsuz calisan joomfish Hizmetler adli menü altinda tabiri caizse sapitiyor. Hizmetler menüsü altinda bulunan bes menüde ayni ayarlari kullanmama ragmen birinde ceviri dogru olarak gösteriliyor bir digerinde hic acilmiyor (404 - Beitrag #46 nicht gefunden!) bir digeri Türce aciliyor. Belki sizede sacma gelecek ama olan bu. Neden olabilir bu acaba ?
(Sayfa acilirken veren hata (#46 gibi) acaba cevirisi olacak olan textin Kimlik no'su mu?)
joomfish ayarlarını tekrar kontrol et. joomfish çevirilerini tek tek yapman gerekiyor. ben kullanıyorum. hiç bir sorun yok. kullanan çok kişi de var. kurulum yaparken hata aldın mı? bunları bir gözden geçir, sorun düzelmezse bakalım..
kolay gelsin.
Belki en az 50 defa kontrol ettim. Cevirisi olmayan makeleleri tekrardan orjinal ve ceviri olarak olusturdum ama nafile. Hatta bu yüzden siteyi oldugu gibi sildim. Yeniden kurdum ama ayni sildigim haldeki gibi.
Paylaş