Joomfish RSgallery2

Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Joom!fish Forumunda Bulunan Joomfish RSgallery2 Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Joomla sitemde joomfish aracılığı ile 2 dil mevcut.( Türkçe/Bulgarca ) Sitenin tamamı çevrilebilirken RSgallery2 list modülündeki ürün isimlerini değiştirmek için ...

+ Konu Cevapla
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 ve 4
    Yeni Joomlacı Halodin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Joomfish RSgallery2

Joomla sitemde joomfish aracılığı ile 2 dil mevcut.( Türkçe/Bulgarca ) Sitenin tamamı çevrilebilirken RSgallery2 list modülündeki ürün isimlerini değiştirmek için bir yer bulamadım. Listedeki isimler bulgarca kalıyor. Çözüm için fikri olan varmıdır?

Amatör Joomlacı kaannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: Joomfish RSgallery2

ben de phoca galeryde aynı sorunu yaşıyorum , kategori isimlerini değiştiremiyo ingilizce kalıyo, phoca nın joomfish dosyalarını yukledim ama onlar da nereye girdi göremedim, tum dil dosyaları ekisiksiz mevcut joomfish de mevcut bi türlü rusça olmadı ,
    rs gallery ise az kullandım , onda da benim gibi yap dene inşallah olur rs in sitesine gir biraz oralara bak bilen birileri cevap yazana kadar

Joomla Fatihi deniz1429 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan kategorileri değiştirmen biraz zor olabilir isimlerini yani ama geri kalan kısımlar dil dosyaları dahilinde çevrilmesi gerek....

Kategorileri çevirmen için joomfishin bi eklentisi varsa bi ihtimal yoksa olmaz gibi görünüyor...
    Bence kategori isimlerini İngilizce yap
    Gerisi nasıl olsa dil dosyasından çekilceği için anlaşılır sanıyorum..

Ben yorum bileşeninde sıkıntı yaşamıştım jomcommetns dı sanırsam içinde dil dosyaları vardı ama o components klasörünün içindeydi onları aldım language nin içine attım sorun halloldu
    Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.

Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!

Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
    MEVLANA CELALEDDİN RUMİ

JoomlaTR chapodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Halodin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Joomla sitemde joomfish aracılığı ile 2 dil mevcut.( Türkçe/Bulgarca ) Sitenin tamamı çevrilebilirken RSgallery2 list modülündeki ürün isimlerini değiştirmek için bir yer bulamadım. Listedeki isimler bulgarca kalıyor. Çözüm için fikri olan varmıdır?
    RSgallery2 content element (içerik ögesi) buradan indirip içerik ögesi olarak joomfish de kurup çeviri yapmayi deneyin.
    Joomla ile ilgili konularda ÖZEL Mesajlara cevep vermiyorum. Sorular forumdan sorulmalıdır