Hangi online store eklentisidir bu?
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Joom!fish Forumunda Bulunan Joomfish Online Store Çeviri Yapamıyorum Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba arkadaşlar Ben joomlada çok yeniyim.Joomfish ile sitemde normal menülere ulaşabiliyorum , anasayfa işte hakkımızda falan gibi kısımları çevirebiliyorum ama ...
Merhaba arkadaşlar
Ben joomlada çok yeniyim.Joomfish ile sitemde normal menülere ulaşabiliyorum , anasayfa işte hakkımızda falan gibi kısımları çevirebiliyorum ama ''online store'' kısmına kesinlikle erişemiyorum.Orada ki ürün açıklamaları , ürün isimlerini ve birçok şeyi değiştirmem lazım ama yapamıyorum.Bu konuda ne yapabilirim ? ? ?
(not : joomfish kullanım klavuzlarında bununla ilgili bir bilgi yok)
Hangi online store eklentisidir bu?
joomla sürümüm 1.5.8
virtuemart 1.1.2
online store diye kastettiğim şey(bir versiyonu varsa bilemedim o kadarını) denetim masasına girdiğimde your online store diye yazıyor.Joomfish ile çeviri yaparken her türlü filtrelemeyi denedim ama bir türlü o kısmı , dükkan ürünlerine ulaşamadım ve çeviremedim...
Jomfish sitesinde Joom!Fish :: Multilingual support for Joomla! forum • View topic - Multilanguage Guide for VirtueMart (1.0.13) - Read First
http://forum.virtuemart.net/index.ph...8194.msg129594
şurayı incele belki yardımcı olur.
İngilizcem yok diyorsan google url yapıştırıp çevir.
internette pek çok siteyi dolaştım.Bazı anlatımlar var ama ingilizce.Dili biliyorum ama joomla ' da uzman olmayınca pek birşey anlayamıyorum.Joomfish konusunda yada Virtuemart konusunda uzman bir arkadaşımız yada abimiz şu işe bir el atsa ve bilmeyene anlatır şekilde anlatsa öyle dua alacak ki...
Malesef yardım edemiyeceğiz jomfish sitesine bakın.
Kilit
Paylaş