yükleme sırasında hata oluşmuş.
silip tekrar yüklerseniz sorun gidecektir.
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Joom!fish Forumunda Bulunan Joom!fish kaldırdım administrator uçtu! Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaşlar demin joomfish kurmak istedim kurdum ve kaldırdım yalnız artık administratorum yok ! kafayı yiycem yaa cpanelde ne public_html/component de ...
arkadaşlar demin joomfish kurmak istedim kurdum ve kaldırdım yalnız artık administratorum yok ! kafayı yiycem yaa cpanelde ne public_html/component de var ne başka biyerde yok yalnız siteye girilince enbaşta bir hata geliyor! Joom!Fish extension not installed correctly. Plugin not executed bu ne ya bir bilgidi olan varmı !????![]()
yükleme sırasında hata oluşmuş.
silip tekrar yüklerseniz sorun gidecektir.
ya diyorumki adminpanelim uçmuşşş huhuh yok artıkallah
cpanel kaldı artık nerden yükliyim
![]()
Düzelmiş sorunun herhalde?
hayır düzelmedi giriş yapıldığında aynı sorun verdi yine off delirecem ya site gitti![]()
Joomla ile ilgili konularda ÖZEL Mesajlara cevep vermiyorum. Sorular forumdan sorulmalıdır
Bende ulaşabiliyorum yalnız giriş yaptığım anda o hatayı veriyor ! ve admin panele ulaşamıyorum hiçbirşekilde sadece cpanle var elimde başkada yok![]()
arkadaşım bilmiyorum benzer bişi başıma geldi ve ben adsl i kapatıp açtım düzeldi. bi dene istersen.
saçma gelebilir tabi de ip ile alakalı olabilir. bi de ondan sonra dene panele girmeyi
Korkmayin uçmaz. zaten uçmayi bilmez. Demek istedigim. Jommfish kurulurken veya kaldirilirken yönetim panelenize bir sey yapmaz. sadece kaldirirken jommfish artiklari kaldigi için bu hatayi veriyor.
giris yaptiktan sonra verdigi hatayi bilemiyorum ama
- hata verdigi zaman elle http://www.siteniz.com/administrator/index.php yazarak deneyin/
- FTP den cache temizleyiniz.
yeniden deneyiniz.
Yine olmazsa aksama dogru (daha önce yokum) özel mesajla sifrelerinizi gönderin(FTP dahil) bakayim.
Iyi sanslar.
Joomla ile ilgili konularda ÖZEL Mesajlara cevep vermiyorum. Sorular forumdan sorulmalıdır
çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sitemiz sanattarihi öğrencileri için yaptığımız bisite inanın yardım ederseniz çokçok makbule geçer özelden şifre yoollarım şimdiden çok teşekkürler ALLAH razı olsun![]()
Paylaş