Neden cevap yazılmıyor acaba. Soru çok mu zor. Lütfen cevap yazınız...
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Joom!fish Forumunda Bulunan Joomfish bileşeninde site açılır açılmaz varsayılan dil olarak İngilizce ile açılması Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Joomfish bileşeninde site açılır açılmaz varsayılan dil olarak İngilizce ile açılması nasıl olmaktadır? YArdımlarınız için çok teşekkürler.......
Joomfish bileşeninde site açılır açılmaz varsayılan dil olarak İngilizce ile açılması nasıl olmaktadır? YArdımlarınız için çok teşekkürler....
Neden cevap yazılmıyor acaba. Soru çok mu zor. Lütfen cevap yazınız...
Soru çok kolaysa neden yapamadın arkadaş, bilen ve kullanan arkadaşlar varsa illaki yazar ..
Kolay olsa buraya yazmam arkadaşım. Ben de bu forumda cevaplıyorum bildiğim kadarıyla. Böyle tepkilerle forum seviyesini düşürmekten başka ileriye gidemeyiz. Hepimizin amacı bilgiyi paylaşmak. Joomfish bileşeninde bunu bilirler diye yazdık. Site hem ingilizce hem de Türkçe site Türkçe açılıyor nasıl İngilizce açılır diye sordum. Kolay diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Teşekkürler cevabın için....Ayrıca soru bana göre zor ama size göre kolay diye düşündüm. Bir sorunun zorluk derecesi kişiden kişiye değişir ayrıca...
Ben bir öğretmenim değerli arkadaşım. 8 Yılımı bitirdim ve mesleğimde de çok başarılıyım. Amacım kimseye emrivaki yapmak ve yaptırmak asla değil. Sadece üslup farklılığı oldu sanırım. Her yazdığımız soruya da cevap alacağız diye yazmıyoruz asla. Sizleri seviyoruz ve iyi ki varsınız...
Özür dileyecek bir durum yok. Benim yanlışım olduysa ben özür dilerim. Hapimiz biz kardeşiz. Amacımız bilgimize bilgi katmak burada. Sağolun varolun....
Bencede Rahmi Abi geldiğinde sizi bilgilendirir. Sorularınız ilgili konuların detaylı anlatımları altında olsa konuya abone olan kişiler çok daha çabuk bir şekilde cevaplandırırlar
Konu Tamer tarafından (05-24-2009 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.
Rahmi ARIK abi yok msn de haber verdim geliştirme takımında joomfish gelirse bakacaktır.
Paylaş