Sunucunuzun php versiyonu düşük php 5.x olmalıdır. Hosting şirketinizle görüşün. Böyle şirketler kaldımı hala...
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan JFusion - forum(lar) entegre bileşeni Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> ben bu eklentiyi kurdum ancak soyle bir hata verdi neden olabilir arkadaslar Your PHP version is outdated. You need at ...
ben bu eklentiyi kurdum ancak soyle bir hata verdi neden olabilir arkadaslar
Your PHP version is outdated. You need at least PHP5 to run JFusion. Your PHP version:4.4.9
If you have PHP5 installed on your server you will have to add the following code to your .htaccess file to activate PHP5:
AddHandler application/x-httpd-php5 .php
Sunucunuzun php versiyonu düşük php 5.x olmalıdır. Hosting şirketinizle görüşün. Böyle şirketler kaldımı hala...
Merhaba,
jfusion 1.1.3 versiyonu çıkmış smf 1.1.9 a kurulum yapan oldumu hiç? SMS sitesinde joomla ile smf artık sağlıklı çalışmadığı için joomla kullananlara destek vermiyorlar.
Ben kurulumu gerçekleştirim;
- Entegrasyon biraz uğraştırdı (Buradaki anlatımdan biraz farklı)
- Forumdaki son konuların olduğu blokta ŞşĞğ karakterlerinde sorun var. (UTF8 ve Latin5_turkish_ci ile yüklemeler yapıldı)
- Forumdan logout olamıyorum portaldan logout olmam gerekiyor
- Kayıt ol dediğimde kayıt ekranına yönlendirmiyor (Master joomla , sanırım manuel bi edit gerekecek)
Sanmam kuran oldumu...
Aynı şekilde JTR dede joomla ile tam uyumlu olmayan başka sistemler için destek verilmiyor.
3.ncu asamada sole bır hata alıyorum ayrıca ileri butonuda çıkmıyor :(
No master plugin has been selected!
nasıl düzeltebilirim
Arkadaşlar burda bir sorum olacak.Kurduğumuz forumla-Joomla aynı veritabanında mı ? olmalı ayrı vetibanlarında olursa entegrasyon yapıyor mu ? acaba.Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
Bende böyle bir hata oluştu
Warning: require_once(/home/ydsdicom/public_html/inc/config.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ydsdicom/public_html/administrator/components/com_jfusion/plugins/mybb/admin.php on line 40
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/ydsdicom/public_html/inc/config.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ydsdicom/public_html/administrator/components/com_jfusion/plugins/mybb/admin.php on line 40
Nasıl çözebilirim..?????????
Konu Ugur tarafından (07-06-2009 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.
Açılan sayfaya forum dizini yazılır ve sonraki butonuna basılır.
doğru yazıyorum sayfa görüntülenemedi diyor
publichtml/forum klasörüne kurdum jfusion u ama sayfa görüntülenemedi diyor
Paylaş