Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#51 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2009 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ben bu eklentiyi kurdum ancak soyle bir hata verdi neden olabilir arkadaslar
Your PHP version is outdated. You need at least PHP5 to run JFusion. Your PHP version:4.4.9 If you have PHP5 installed on your server you will have to add the following code to your .htaccess file to activate PHP5: AddHandler application/x-httpd-php5 .php |
|
|
|
#52 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.103 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Sunucunuzun php versiyonu düşük php 5.x olmalıdır. Hosting şirketinizle görüşün. Böyle şirketler kaldımı hala...
|
|
|
|
#53 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba,
jfusion 1.1.3 versiyonu çıkmış smf 1.1.9 a kurulum yapan oldumu hiç? SMS sitesinde joomla ile smf artık sağlıklı çalışmadığı için joomla kullananlara destek vermiyorlar. Ben kurulumu gerçekleştirim; - Entegrasyon biraz uğraştırdı (Buradaki anlatımdan biraz farklı) - Forumdaki son konuların olduğu blokta ŞşĞğ karakterlerinde sorun var. (UTF8 ve Latin5_turkish_ci ile yüklemeler yapıldı) - Forumdan logout olamıyorum portaldan logout olmam gerekiyor - Kayıt ol dediğimde kayıt ekranına yönlendirmiyor (Master joomla , sanırım manuel bi edit gerekecek) |
|
|
|
#54 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.710 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Sanmam kuran oldumu...
|
|
|
|
#55 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.418 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Aynı şekilde JTR dede joomla ile tam uyumlu olmayan başka sistemler için destek verilmiyor.
|
#56 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
3.ncu asamada sole bır hata alıyorum ayrıca ileri butonuda çıkmıyor :(
No master plugin has been selected! nasıl düzeltebilirim |
|
|
|
#57 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar burda bir sorum olacak.Kurduğumuz forumla-Joomla aynı veritabanında mı ? olmalı ayrı vetibanlarında olursa entegrasyon yapıyor mu ? acaba.Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
|
|
|
|
#58 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar bir soru sordum 20 gün geçti üzerinden halen bir cvp veren olmamış.Bu konuda bilgisi olan yok mu ? biri yardımcı olsun lütfen.
|
|
|
|
#59 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 139 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bende böyle bir hata oluştu
Warning: require_once(/home/ydsdicom/public_html/inc/config.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ydsdicom/public_html/administrator/components/com_jfusion/plugins/mybb/admin.php on line 40 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/ydsdicom/public_html/inc/config.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ydsdicom/public_html/administrator/components/com_jfusion/plugins/mybb/admin.php on line 40 Nasıl çözebilirim..????????? Konu Ugur tarafından (07-06-2009 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#60 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 13 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Açılan sayfaya forum dizini yazılır ve sonraki butonuna basılır.
doğru yazıyorum sayfa görüntülenemedi diyor publichtml/forum klasörüne kurdum jfusion u ama sayfa görüntülenemedi diyor |
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ıpm, jfusion - forum, jfusion entegre bileşen, joomla 1.5 forum, mybb, phpbb3, smf, vbulletin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|