JFusion - forum(lar) entegre bileşeni

Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan JFusion - forum(lar) entegre bileşeni Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> ellerine saglık emek verip ugraştıgın için bende şöyle bir hata alıyorum...

+ Konu Cevapla
3. Sayfa - Toplam 12 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 115
    Yeni Joomlacı yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ellerine saglık emek verip ugraştıgın için bende şöyle bir hata alıyorum

Uzman Joomlacı iceman_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı degoned Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya allah razı olsun güzel anlatmışsın falan ama ben bunu yapamadım. takıldığım yere geleyim.
    "Username Filter > joomla_int" yazmışsın fakat resimde "Username Filter'i "myBB" yapmışsın bu hangisi olucak (ki iki seçenekli şeklinide denedim)
    4. Adımda myBB yi seçip wizarda basılacak demişsin. dediğin gibi yaptım ve forum dizinini girdim (ki bu forum dizini sanırım ilk ayar sayfasında girdiğim dizin? ya da o sayfa ilk açıldığında otomatik olarak benim joomlayı kurduğum dizin geliyo orası. ben ikisinide denedim. daha sonra "sonraki" butonuna basıyorum ve herhangi hiç bi sayfa açılmıyo. adres kısmı "........../administrator/index2.php" ama sayfa tamamen boş. hiç bir şey açılmıyo. nerde yanlış yaptım acaba? sen beyazla boyadığın yerlere tam olarak ne yazdın ki? hepsin sitenin adresi mi yazıyor? yani www.siteadı.com mu yazıyo? yoksa hosttaki bi klasör dizini yazan kısımda var mı? yani ben yapamadım bilmiyorum herkes yapmış galba ama ben beceremedim. ilgilenirsen sevinirim
    Ben dersi joomla 1.5.9'a myBB 1.4.4 entegre ederek hazırladım. ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Dersi dikkatli inceleyerek yaparsanız sorunsuz olur. çünkü sizde mybb kullanıyorsunuz..

Beyaza boyadığım alanlarda;
    Veritabanı bilgilerim var. ve sitemin bulunduğu dizin adresi var. (kullanıcı/public_html/ gibi)

"Username Filter > joomla_int" yazmışsın fakat resimde "Username Filter'i "myBB" yapmışsın bu hangisi olucak.

joomla_int plugini düzenleme sayfasında joomla_int'i mybb ile bağlıyorum.

Entegreyi yapmak için anlatımı dikkatli inceleyin yeterli..

Yeni Joomlacı degoned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tamam bir kez daha deniycem ilgin için teşekkürler

Üyeliği Durduruldu KeyFeDizayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben böle hata alıyorum.. Ne yapmam gerekiyor neyi eksik yapıyorum acep =(

Ne yaptıysam joomla_int kısmını etkinleştiremedim.. Yukardaki uyarıda da sanırım phpbb3 aktifleştirilmemiş gözüküyor.
    Anlamadım yahni bir yerde birşeyi eksik yapıyorum ama neyi.??

Hmm yanlız şöle bir durum da söz konusu anlatım da bize

"Default Usergroup > Registered
    Usergroup for users awaiting activation > Registered"

demişsin. Bende Default Usergroup > Registered var ancak Usergoup for users awaiting activation kısmın yok. Onu yapmadım ben acaba oyüzden mi alıyorum hatayı.??

Gelen yardımlara şimdiden teşekkür ederim..

Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu.?

Yeni Joomlacı _Dream_Man_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Joomlayı master Phpbb3 ü de slave atamışsınız. Bu durumda kullanıcı yönetimi joomla plugini üzerinden yapılacak. Joomla admin paneli/Genel yapılandırmadan üye kaydını açın. Phpbb3 de ise YKP/Genel/Kullanıcı kayıt ayarlarından/Hesap aktivasyonu kısmını kapalı olarak işaretleyin.

Alıntı _Dream_Man_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Joomlayı master Phpbb3 ü de slave atamışsınız. Bu durumda kullanıcı yönetimi joomla plugini üzerinden yapılacak. Joomla admin paneli/Genel yapılandırmadan üye kaydını açın. Phpbb3 de ise YKP/Genel/Kullanıcı kayıt ayarlarından/Hesap aktivasyonu kısmını kapalı olarak işaretleyin.
    Dostum cok teşekkür ederim yardımların için sorun çözülmüştür.. Sayende ufacıkta olsa benim bir türlü düşünemediğim yada göremediğim şeyi 1dk da hallettim.. Emeğine ilgine sağlık..

Ama yok yine olmadı.. Üyeler birbirlerini görmüyo.. test ettiğimde gözükmüştü ama.. joomla da üye girişi yapıyorum forumda tekrar üye girişi istiyo.. :( yada tam tersi oluyoo..

Birde bu forumu ben ne Frameless ne de Wrapper olarak göstermek istiyorum.. Ben ayrı bir link vermek istiyorum onuda başaramadım. /forum uzatısına bir link vericem. Bunun sebebi joomla ve phpbb3 stillerim aynı ve karışıyo.. :(

Halbuki cok da dikkatli okudum yaptım ama beceremediğim bir yer var anlamadım..

JFusion Activity Module aktif edince site hata veriyor..

Fatal error: Call to a member function getQuery() on a non-object in /public_html/modules/mod_jfusion_activity/mod_jfusion_activity.php on line 81

çok sorunluyum çokk..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Yeni Joomlacı wullet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

* JInstaller::install: '/var/www/vhosts/xxxx.com/httpdocs/tmp/install_49da4b5c3d7f4/jfusion.install.php' dosyası mevcut değildir.
    * Bileşen Kur: PHP kurulum dosyası kopyalanamadı.

Diye bir hata almaktayım jommlayı daha yenı kuruorum ama olmadı
    sebebi nedir acaba ve bu sorunu cozneye yardımcı olursnz sevınırım.

Uzman Joomlacı iceman_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı KeyFeDizayn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama yok yine olmadı.. Üyeler birbirlerini görmüyo.. test ettiğimde gözükmüştü ama.. joomla da üye girişi yapıyorum forumda tekrar üye girişi istiyo.. :( yada tam tersi oluyoo..

Entegreyi kaldırıp tekrardan dener misiniz.

Birde bu forumu ben ne Frameless ne de Wrapper olarak göstermek istiyorum.. Ben ayrı bir link vermek istiyorum onuda başaramadım. /forum uzatısına bir link vericem. Bunun sebebi joomla ve phpbb3 stillerim aynı ve karışıyo.. :(

Bu ders işinizi görecektir.

Halbuki cok da dikkatli okudum yaptım ama beceremediğim bir yer var anlamadım..

JFusion Activity Module aktif edince site hata veriyor..

Fatal error: Call to a member function getQuery() on a non-object in /public_html/modules/mod_jfusion_activity/mod_jfusion_activity.php on line 81

Entegre sağlanmadığı/hatalı olduğu için bunu yapıyor.

çok sorunluyum çokk..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
    Yine sorun devam ederse yazın vakit bulursam msnden ilgilenmeye çalışayım.