Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#22 | |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İstanbul / Manisa Mesajlar: 204 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Alıntı:
Beyaza boyadığım alanlarda; Veritabanı bilgilerim var. ve sitemin bulunduğu dizin adresi var. (kullanıcı/public_html/ gibi) "Username Filter > joomla_int" yazmışsın fakat resimde "Username Filter'i "myBB" yapmışsın bu hangisi olucak. joomla_int plugini düzenleme sayfasında joomla_int'i mybb ile bağlıyorum. Entegreyi yapmak için anlatımı dikkatli inceleyin yeterli.. |
|
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 18 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tamam bir kez daha deniycem ilgin için teşekkürler
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 52 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
![]() Ben böle hata alıyorum.. Ne yapmam gerekiyor neyi eksik yapıyorum acep =( Ne yaptıysam joomla_int kısmını etkinleştiremedim.. Yukardaki uyarıda da sanırım phpbb3 aktifleştirilmemiş gözüküyor. Anlamadım yahni bir yerde birşeyi eksik yapıyorum ama neyi.?? Hmm yanlız şöle bir durum da söz konusu anlatım da bize "Default Usergroup > Registered Usergroup for users awaiting activation > Registered" demişsin. Bende Default Usergroup > Registered var ancak Usergoup for users awaiting activation kısmın yok. Onu yapmadım ben acaba oyüzden mi alıyorum hatayı.?? Gelen yardımlara şimdiden teşekkür ederim.. |
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 52 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu.?
|
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Joomlayı master Phpbb3 ü de slave atamışsınız. Bu durumda kullanıcı yönetimi joomla plugini üzerinden yapılacak. Joomla admin paneli/Genel yapılandırmadan üye kaydını açın. Phpbb3 de ise YKP/Genel/Kullanıcı kayıt ayarlarından/Hesap aktivasyonu kısmını kapalı olarak işaretleyin.
|
|
|
|
#27 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ama yok yine olmadı.. Üyeler birbirlerini görmüyo.. test ettiğimde gözükmüştü ama.. joomla da üye girişi yapıyorum forumda tekrar üye girişi istiyo.. :( yada tam tersi oluyoo..
Birde bu forumu ben ne Frameless ne de Wrapper olarak göstermek istiyorum.. Ben ayrı bir link vermek istiyorum onuda başaramadım. /forum uzatısına bir link vericem. Bunun sebebi joomla ve phpbb3 stillerim aynı ve karışıyo.. :( Halbuki cok da dikkatli okudum yaptım ama beceremediğim bir yer var anlamadım.. JFusion Activity Module aktif edince site hata veriyor.. Fatal error: Call to a member function getQuery() on a non-object in /public_html/modules/mod_jfusion_activity/mod_jfusion_activity.php on line 81 çok sorunluyum çokk.. ![]() Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.. |
|
|
|
#29 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
* JInstaller::install: '/var/www/vhosts/xxxx.com/httpdocs/tmp/install_49da4b5c3d7f4/jfusion.install.php' dosyası mevcut değildir.
* Bileşen Kur: PHP kurulum dosyası kopyalanamadı. Diye bir hata almaktayım jommlayı daha yenı kuruorum ama olmadı sebebi nedir acaba ve bu sorunu cozneye yardımcı olursnz sevınırım. |
|
|
|
#30 | |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İstanbul / Manisa Mesajlar: 204 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Alıntı:
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ıpm, jfusion - forum, jfusion entegre bileşen, joomla 1.5 forum, mybb, phpbb3, smf, vbulletin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|