Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan JFusion - forum(lar) entegre bileşeni Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> çok teşekkürler, hiç bilmeyenlerin bile anlayarak yapabileceği birşekilde anlatmışsın, emeğine sağlık......
çok teşekkürler, hiç bilmeyenlerin bile anlayarak yapabileceği birşekilde anlatmışsın, emeğine sağlık...
dostum aylardır arayıp durduğum şey buydu
sana ne kadar teşekkür etsem azdır
emeklerine sağlık![]()
değerli zamanını ayırıp bizlere yol gösterdiğin için teşekkür ederim başarıyla entgre ettim
sorum şu site ayarlarından bağımsız cb kayıt aktif bu durumdada phpBB yeni üyelerimi tanıyacakmı
peki comunity builder kullanıyorsak bu eklenti sonunda sorun çıkartır mı acaba??
Payşamın için teşekkürler çok güzel olmuş.bende şunu belirtmek istiyorum bütün anlatılanları phpBB3 forum sistemini kullanarakta yapılabiliryor. 3 farklı yerde denedim ve sorunsuz çalışıyor. hata almadımmı kurarken aldım fakat anlatımda atladığım yerler olduğundan kaynaklandı yanı kısacası dikkatli bir şekilde kurulursa phpBB3 forum entegreside %99.9 sorunsuz bir şekilde çalışıyor bilginize.... tekrar paylaşım için teşekkürler.
Dediklerini harfiyen uyguladım sistem sorunsuz çalışıyor Joomladan kayıt olan foruma geçtiği zaman aynı zamanda forumdada aktif oluyor tekrardan giriş yapmaya gerek kalmıyor.Bu açıklayıcı ders için çok teşekkür ederim. çalışmalarınızda başarılar.
ya allah razı olsun güzel anlatmışsın falan ama ben bunu yapamadım. takıldığım yere geleyim.
"Username Filter > joomla_int" yazmışsın fakat resimde "Username Filter'i "myBB" yapmışsın bu hangisi olucak (ki iki seçenekli şeklinide denedim)
4. Adımda myBB yi seçip wizarda basılacak demişsin. dediğin gibi yaptım ve forum dizinini girdim (ki bu forum dizini sanırım ilk ayar sayfasında girdiğim dizin? ya da o sayfa ilk açıldığında otomatik olarak benim joomlayı kurduğum dizin geliyo orası. ben ikisinide denedim. daha sonra "sonraki" butonuna basıyorum ve herhangi hiç bi sayfa açılmıyo. adres kısmı "........../administrator/index2.php" ama sayfa tamamen boş. hiç bir şey açılmıyo. nerde yanlış yaptım acaba? sen beyazla boyadığın yerlere tam olarak ne yazdın ki? hepsin sitenin adresi mi yazıyor? yani www.siteadı.com mu yazıyo? yoksa hosttaki bi klasör dizini yazan kısımda var mı? yani ben yapamadım bilmiyorum herkes yapmış galba ama ben beceremedim. ilgilenirsen sevinirim![]()
Paylaş