Re.Ben
domain/administrator/language/tr-TR/tr-TR.com_jevents.ini
Dosyasında imiş bu bölge..
EDIT EVENT=Olayı düzenle
EDIT ICAL EVENT= Olayı düzenle
Bu şekilde geçiyormuş dosyada.. İlgililerin bilgilerine..
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Bileşenleri Forumunda Bulunan JEvent - Bulunamayan Alan Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba, Aslında konunun başlığını ne koymam gerektiğini epey düşündüm ama birşey bulamadım çünkü gayet garip bir durumla karşı karşıyayım.. Sorunum ...
Merhaba,
Aslında konunun başlığını ne koymam gerektiğini epey düşündüm ama birşey bulamadım çünkü gayet garip bir durumla karşı karşıyayım..
Sorunum şu, sisteme üyeler yeni Etkinlik eklemek istediklerinde Jevent Logosu ile birlikte ek deki resimde göreceğiniz "Olayı Düzenle" yazısı geliyor. Bu yazı resim olarak geçmiyor sistemde, source da görünüyor. Ancak ne databsae de (mysql dump alıp check ettim yok) ne de jevent componentleri klasörlerinde bulamadım. Language klasörüne dahi baktım ama ne bu "Olayı Düzenle" ne de Yönetim Menüsünde (/administrator/) Jevent bileşeninde çıkan açıklamaları hiç bir yerde bulamadım.
language bölümünde jevent' in çevirisinde tam ya da benzer bir karşılığı yok.
Sayfanın kaynağına baktığımda ise
bu bölümde geçiyor. Hani arıyorum tarıyorum class="header" ya da benzeri de birşey bulamıyorum. icon-48-jevents var sadece o da jevent in css lerinde Jevent Logosu nun bulunduğu CSS tanımında..Kod:</div><div class="header icon-48-jevents"> Olayı Düzenle </div>
Bu sanırım Joomla nın özelliğinden geliyor, çünkü sayfanın kodunun başlarında şu geçiyor;
Kafayı yemek üzereyim, dün yaklaşık 6 saat aradım nafile bulamadım..Kod:<title>Olayı Düzenle</title>
Yardımcı olabilecek kimse var mı?
Re.Ben
domain/administrator/language/tr-TR/tr-TR.com_jevents.ini
Dosyasında imiş bu bölge..
EDIT EVENT=Olayı düzenle
EDIT ICAL EVENT= Olayı düzenle
Bu şekilde geçiyormuş dosyada.. İlgililerin bilgilerine..
Paylaş