Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
jDownloads 1.2 Beta 2 Türkçe Dil Dosyası ektedir. Tarafımızdan hazırlanmıştır.
![]() http://www.joomlaaddons.de ' nin (jdownloads) türkçe desteğini sağlamaktayız Dosya güncellendi... |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
jDownloads 1.2 RC sürümü çıktı türkçe dil dosyası dahil edildi sitesinden indirebilirsiniz.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: TimeinBuRSa.Net Mesajlar: 48 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
kendi sitesinden indiremedm ben neden?? download dediğimde hata sayfası çıkarcasına dosya yok der gibi bi sayfa çıkıyor sanki
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Sorun yok denenmiştir.
http://demo.joomlaaddons.de/index.ph...id=42&catid=17 |
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: TimeinBuRSa.Net Mesajlar: 48 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
abi bn 1.2 beta 2 açıklaması olanı indirmeye çalıştım
tşk.ler
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar bileşenin son sürümünü com_(jdownloads_1.4_RC_final) kendi sayfasından indirdim. Tüm eklentileri ile beraber. Buraya kadar herşey çok güzeldi fakat;
paket içeriğinde gelen türkçe dil dosyasından oldukça fazla hata mevcut. Öncelikle şum_ ile başlayan kategori başlıklarının tamamını hem dil dosyalarınan (evet iki tane turkish.utf8.php ve turkish.php) dosyalarından tek tek bulup düzeltmeniz gerekiyor. bu da yetmiyor jdownloads.php , admin.jdownloads.html.php dosyaları ile dil dosyaları arasındaki bağlantıları tek tek bulup düzeltmeniz gerekiyor. Şimdi diyeceksiniz ki madem düzelttin neden yayınlamıyorsun ? doğru bir çalıştırabilsem hemen yayımlayacağım ancak herşey tamam derken "_JLIST_BACKEND_SETTINGS_TEMPLATES_SUMMARY_DEFAULT " hatası vermeye başladı. Dolayısıyla dosya indirmeyi beceremedim. Ben de Docman mağduru birisi olarak bu bileşeni çok sevmiştim oysa. Kendi sitemde 2 farklı download bileşeni kullanıyorum. rockdownload bileşenini de öneririm. Çok kullanışlı ve kolay. ama öncelikle şu hata ile karşılaşan ve ilacını bilen varsa bekliyorum. "_JLIST_BACKEND_SETTINGS_TEMPLATES_SUMMARY_DEFAULT " . JoomlaAddons.de - Development of Joomla! extensions - Project Site from jDownloads - Downloads - Joomla Komponenten, Module und Plugins adresinde bu sorunu ispanyol bir vatandaş yaşamış, admin silip tekrar yüklemeyi önermiş. Açıkçası gözüm yemiyor. 16 saattir uğraşıyorum. |
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Şimdiye Kadar denediğim en iyi joomla için yapılmış download bileşeni diyebilirim.
Az önce yazmış olduğum _JLIST_BACKEND_SETTINGS_TEMPLATES_SUMMARY_DEFAULT sorununu da (uzunca süren uğraşlar sonunda çözdüm) çözünce mükemmel oldu. Az önce de söylediğim gibi sorunu halledine yayımlayacaktım bileşene ait dil dosyasını. Ben sizin için bu bileşene ait (kullandığım modül ve eklentiler ile beraber) tüm dosyaları gönderiyorum. Kesinlikle sorun yoktur. Dil dosyası tıkır tıkır çalışıyor. Ayrıca başka yerde bulamayacağınız "mos_jdownolads_file" modülü de mevcut. Ben çok aramıştım. Kolay gelsin. NOT: Sadece dil dosyaları burada, tamamı için rapidden, üzgünüm RapidShare: Easy Filehosting |
|
|
|
#9 |
|
Yönetim
Yeni versiyonu çıktı biliyorsun yeni dil dosyasınıda gönderdim paketin içinde yayınladılar.
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetim
Ünvanı: JoomlaTürkiye! Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Didim/Altınkum Mesajlar: 574 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
kurulan siteleri düzenli olarak yükseltmek lazım sonra başınız ağrımasın...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr