Süper bileşen teşekkürler usta . .
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Bileşenleri Forumunda Bulunan JComments 2.1.0.0 Stable - Yorum Bileşeni Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> JComments 2.1.0.0 kararlı sürümü, sunmaktan gurur duyuyoruz güçlü ve yeni özellikleri ile yorum sistemi, kullanımı kolay, kod iyileştirmeleri ve düzeltmeler ...
JComments 2.1.0.0 kararlı sürümü, sunmaktan gurur duyuyoruz güçlü ve yeni özellikleri ile yorum sistemi, kullanımı kolay, kod iyileştirmeleri ve düzeltmeler yapılmıştır. Bu gelişmiş yorum sistemi AJAX teknolojisi, çoklu dil kullanımı kolay. Üstelik Türkçe dahil bir çok dil desteği bulunmaktadır. Popüler joomla bileşenleri ile entegre edebilirsiniz. Devamı...
Süper bileşen teşekkürler usta . .
JFolder . ..
Gerçekten sorunsuz çalışan bir yorum bileşeni.
Paylaşım için teşekkürler..
saol uğur usta yine yaptın yapacağını![]()
Paylaşım için tşk. ederim. Ben de eski sürüm hala aktif olarak devam ediyor. Yeni sürümü üstüne mi kurmalıyım? Üstüne kurarsam diğer yorumlar silinmez mi?
hakkaten joomla için çok güzel bir yorum bileşeni.
Çok Beğendim. Teşekkürler.
çok güzel bir bileşen ama Bu bileşeni yükledim iki tane sorun oluştu.Birincisi Sayfayı explorerda açarken internet explorer bu sayfayı açamadı diye bir hata veriyor.Ama Firefoxda böyle yapmıyor.İkincisi Makalelerimdeki devamını oku kayboldu
Yardımcı olurmusunuz.?
Kurdum ve cok guzel bir sekilde calisiyor problemsiz.. Paylasimin icin tsk ederim
Çok basit ama güzel bir bileşendir...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
Paylaş