Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 82 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
1.1.2'nin dil dosyasi yokmu acaba aramalarıma karşın bulamadım?
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Ja teline quickstart bildiğim kadarıyla ücretli. ve desteğimiz yoktur
![]() |
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 82 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
ücretlimi :( nası yani ben herhangi bir ücret ödemedim emule'dan cektim kurdum demo şeklindede gözükmüyor? biraz bilgi alabilirmiyim?
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yönetim Kayıt Tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
JA TELİNE Joomlart tarafından yapılan bir ücretli Tema! Ayriyetten Temalarda Dil Dosyası yoktur. Senin bahsetmiş olduğun olay Php ye entegre bir Kod! Ama Uğur Bey dediği gibi! DESTEK YOK! Selamlar
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Konu Kilit
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ja teline quickstart, joa teline, kod, php, ücretli tema, ugur |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr