1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 23

Konu: Internet Explorer, bu Internet sitesini açamıyor : ...

  1. #1
    Yeni Joomlacı KoMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2008
    Mesajlar
    8

    Internet Explorer, bu Internet sitesini açamıyor : ...

    Merhaba arkadaşlar,
    Google'da da araştırmama rağmen bu sorunu bir türlü çözemedim.adresindeki sitemde son 1 haftadır durduk yere bu problem çıkmaya başladı.Siteye ne zaman girsem/girseler "Internet Explorer, bu Internet sitesini açamıyor :. İşlem iptal edildi" diye bir hatayla karşılaşıyorum.10 kere girsem 8'inde bu hatayı veriyor.Aynı hatayı hatta bu foruma girerkende aldım(aşağıda resmini koyacağım görebilirsiniz).Aklıma ilk gelen, joomla'nın bir hatasımıdır acaba?Nedir bunun çözümü?Ne yapmam lazım?Teşekkürler şimdiden.

  2. #2
    Uzman Joomlacı pivotx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    283

    Standart

    manşet modülünü kaldırp denediniz mi?

  3. #3
    Uzman Joomlacı karaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    198

    Standart

    Bu tarz bir hata daha önce forumda paylaşılmıştı.
    Sadece sizin sitede olsa kurduğunuz bazı modüllerin çakışmasından oluyor diyecektim ki bende yaşadım aynısını. Ama Joomla TR sitesinde de olması ilginç ama ben şimdi IE'de denedim siteler açıldı.
    Ama sizin site çoook geç açılıyor.
    Son kurduğunuz modülleri gözden geçirmenizde yarar var.

  4. #4
    Üyeliği Durduruldu uLvi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Bulunduğu yer
    AntaLya
    Mesajlar
    1.121

    Standart

    Hocam Sorun Sizin Pcnizdende Kaynaklanabilir..
    Sitenin Adresini Yazarsanız Bizde Deneyip Bi Hata varmı Bakabiliriz ..

  5. #5
    Yeni Joomlacı KoMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2008
    Mesajlar
    8

    Standart

    Pc'de tam tarama yaptım hiçbir sorun yok arkadaşlar.Hayır sorun sadece bende olsa tamam eyvallah dicemde diğer giren arkadaşlarda da aynı sorun var.Sitenin adresini yazmıştım admin tarafından kaldırıldı sanırım reklam amaçlı değil emin olun problemi halledeyim o zaman kaldırın adresimi.Sitemin adresi : http://www.haberekspresi.com .Bu arada pivotx arkadaşım dediğini denedim ama yine bir işe yaramadı.
    karaf, son yüklediğim modülleri gözden geçirmiştim, kullanmadıklarımı kaldırmıştım ama bazılarını kaldıramadım bir türlü.Admin panelinde "kaldır" kısmında gözükmüyorlar.Klasörlerini silmeyi deneyeceğim.teşekkürler tavsiyen için.1.5.9 şu andaki joomla versiyonum.1.5.8'e nasıl geri dönebilirim?1.5.9'la alakalı bir problem olabilir mi diye düşünüyorum da arkadaşlar.1.5.8'e dönersem belki bir yararı dokunabilir diyorum.

  6. #6
    Yeni Joomlacı KoMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2008
    Mesajlar
    8

    Standart

    Gereksiz modülleri kaldırdım, 1.5.8 e geçtim halen aynı hata :( başka ne yapabilirim arkadaşlar?

  7. #7
    Üyeliği Durduruldu Enes(uzayda) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1.862

    Standart

    hocam şimdi sitene baktım da... şu haber slaytlarını bi etkisizleştirsene geçici olarak. bir de öyle dene. genelde o tip modüllerden kaynaklanıyor... yani manşeti, manşetin altındakini ve sağ en alttakini.
    ha bir de Sinemeda Bu Hafta varmış...hepsini tek tek bi dene
    Konu Enes(uzayda) tarafından (25.01.09 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.

  8. #8
    Üyeliği Durduruldu Enes(uzayda) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1.862

    Standart

    eğer denediysen tabi bir şey diyemem

  9. #9
    Uzman Joomlacı pivotx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    283

    Standart

    javascript kullanan modüllerden kaynaklanıyor bu tür problemler. ve ie6da da sorun olabiliyor..problemin çözümü sizin elinizde tüm modülleri pasif yappıp deneyin sonra tek tek aktifleştirin bölylece sorunun nerde olduğunu bulabilirsiniz. ama kesinlikle joomlanın versiyonu ile alakalı değil 1.59 en günceli bu versiyonda kalın lütfen..

  10. #10
    Yeni Joomlacı KoMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2008
    Mesajlar
    8

    Standart

    pivotx, dediğini yaptım dostum ve sorunu tespit ettim.Sorun şu ve nasıl olduğunu tam olarak anlamadım : joomla'nın kendi modüllerini (kimler çevirimiçi, anket, çok okunanlar vs..) aktif ettiğim zaman hemen bu hatayı veriyor.Ama temanın modüllerini aktif ettiğim zaman herhangi bir hata ile karşılaşmıyorum.Yani sorun kesinlikle joomlanın kendi modüllerinde(kurulumla gelen modüllerde) oluyor.Çözüm olarak backup'unu aldım ve şimdi en baştan kurulum yapıcam.Üstüne backup'u atıcam.Eğer halen aynı sorun devam ederse malesef herşeyi en baştan yapıcam.Zaten fazla modül kullanmıyorum.Tüm modüllerimin yedeklerini, ayarların yedeklerini aldım.Sonucu buraya yazarım.Teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğiniz için.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Internet Explorer Problemi
    By tuxm4n in forum Konu Dışı
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 22.10.10, 16:49
  2. İnternet Explorer Sorunu
    By aragon_987 in forum Remository
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 29.11.09, 18:56
  3. Internet Explorer Sorunu
    By blue7 in forum Çöp Tenekesi
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 19.07.09, 15:42
  4. joomla internet explorer bu sayfayı açamıyor
    By eflatunkelebek in forum Joomla 1.5.x Sorular & Cevaplar
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 12.03.09, 20:59
  5. Internet Explorer 8 Beta
    By Ugur in forum Internet
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 26.11.08, 20:38

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Açma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •