Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara Mesajlar: 55 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
hwdVideoShare 2.1.1 Alpha Türkçeye Çevrilmiş Dil Dosyası. Admin Paneli İngilizcedir Site Yönetimi Türkçedir Hiç Yoktan İyidir. İşimizi Görüyor Elimden Bu Kadar Geliyor...
Dosyayı /public_html/components/com_hwdvideoshare/core klasörüne atmanız yeterlidir... güncellendi. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara Mesajlar: 55 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Yeni eklediğimi kullan 20-30 kelime daha Türkçe hatta ana sayfanın tümü Türkçe sayılır biraz daha çok çeviri yaptım...
Bir kaç kelime dil dosyasının içinde değil o Prev - Next yerlerinide Türkçe yapmak istiyorsanız hwdvideoshare.class.php dosyasının içinde 3468'ci satırda görürsünüz onları değiştirin Önceki Sonraki diye... |
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 14 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
saol dostum admini ben ayarlarım
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Kocaeli Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bende Epeyce Çevirdim Atayım Size
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hwdvideoshare 2.1.1 alpha, türkçe dil dosyası |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|