Yanlislikla özel html modülünü silmisim.
Orjinalden tekrar modul klasörüne attim ama 15 dakikami aldi cözüm bulmak.
Verdiginiz bilgiler icin tesekkür ederim...
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan HTML Modül Oluşturma Resimli Ders Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> HTML kodlarını kullanarak modül oluşturma dersi. Joomla 'nın orjinal editöründen örnek verilmiştir. Anlatımdaki Sayısal sıralamayı takip ediniz. Anlatım resimlerini büyütmek ...
HTML kodlarını kullanarak modül oluşturma dersi.
1-
- Joomla'nın orjinal editöründen örnek verilmiştir.
- Anlatımdaki Sayısal sıralamayı takip ediniz.
- Anlatım resimlerini büyütmek için üzerine tıklatınız.
2-
3-
4-
- Altarnatif kod modülü kullanmak istiyorsanız buraya tıklatınız. Bu modülü kurup aktif ediyorsunuz. Modülün ayarlarındaki kutucuğa kodunuzu yapıştırıp yayınlıyorsunuz. Birdeden fazla kod modülü oluşturmak istiyorsanız, modülü kopyalayıp (modüllerden sağ üstte KOPYALA) çoğaltabilirsiniz. (Bu modülü kullanacaksanız resimli anlatımı uygulamanıza gerek yok)
Konu Ugur tarafından (02-01-2009 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.
Yanlislikla özel html modülünü silmisim.
Orjinalden tekrar modul klasörüne attim ama 15 dakikami aldi cözüm bulmak.
Verdiginiz bilgiler icin tesekkür ederim...
Üstad eline sağlık, çok işime yaradı![]()
peki modül pozisyonu belirlemek istersek yeni bir modül pozisyonu oluşturmak istiyorum o nasıl oluyor şimdiden tşkler...
Tema kategorisinde vardı öyle bir konu forumda aratın yeni modül pozisyonu yaratma diye...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
merhabalar , resimli anlatimda kodu buraya yapıştırınız die bi ibare var bu kodu nereden elde edeceğiz yardimci olur musunuz.?
tşkklerr
Alternatif kod modulünü yüklemeye çalıştum xml dosyai bulunamadi die hata verdi.rica sebebini öğrenebilir miyim.. ?
kkodu ekledim ama çalışmıyor kodların bir kısmı siliniyor mesela
<table>
<tr>
<td>
<iframe src="http://www.*******.com/sondakika/index4.php" height="468" width="400" frameborder="0" scrolling="No"></iframe>
</td>
</tr>
</table>
kodu ekliyorum çalışmıyor kodda eksik ne varphp ,head eklemek gerekiyormu
Paylaş