Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#21 | |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Online Tecrübe Puanı: 3 |
Alıntı:
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ya arkadaşlar iframe kodu ekliyemiyorum yardım plsss makale içerisine ekliyemiyorum iframe kodu
|
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.422 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Kullanıcı yöneticisi
>Kullanıcı adınızı seçiniz >>Metin düzenleyici ==Düzenleyici-Düzenleyici yok seçip kaydeniz. Daha sonra makalenizi açıp html kodu direk makale yazılan bölüme yazınız kaydediniz.
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
500 reports datasabe diye bir hata veriyor
|
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ßen OzeL Html Dirke Kaydetme Bolumu Geliyor Html Yazma BoLumu GeLmiyor 1.5.11 kullaniyorum
|
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: AntaLya Mesajlar: 1.128 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
|
|
|
|
#27 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 37 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Selamun Aleykum Arkadaşlar.
Konuyu Açan Arkadaş Gayet Güzel Şekilde Anlatmış Allah Razı Olsun.. Bende Talimatlara Uyarak Dediklerini Uyguladım , Fakat Kaydet Dediğimde Sanki Sayfa Yenilenmiş Gibi Oluyor Fakat Hiçbirşey Değişmiyor , Yani Kaydetmiyor.. Bunun Çözümü Nedir.. Talimatları Harfiyen Uyguladım Arkadaşlar.. Tekrar Tekrarda Denedim.. Nasıl Yapabilirim , Yardımcı Olurmusunuz.. |
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.122 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Forumdan ziyade anasayfayı, eklentileri gezmenizde fayda var. Joomla Türkiye - Custom Code Modul
Forumu yakında kaldırma niyetindeyim zaten. |
|
|
|
#29 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 37 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bu Modu Kurdum Ve İstediğim Kodu Yükledim. Zira 2. Sayfada Verilmiş Zaten Bu Modul. Fakat Ben Aynı Şekilde Bir Kod Daha Yüklemeyi İstiyorum.. Bunu Nasıl Yapacağız Hocam ?
Bu Arada Forumu Kaldırmanız Bizim İçin Pekde İyi Olmayacakya Hayırlısı.. |
|
|
|
#30 | |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.422 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Modulü listeden seçin Sağ üst bölümdeki kopyala iconu yardımıyla kopyalayın Kopyaladığınız modulun ayarlarından konum içeriği yayınlanacak menuleri başlığını seçip yayınlayın.
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|