Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi Mesajlar: 481 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bendede update kısmı çıkmıyor html ye bastıktan sonra sayfada hata diyor yazıyı sadece oraya yazabiliyoruz o kadar update veya herhangibir şey yok
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1.885 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
şu eklenti ile bir çok kodu ekleyebilirsiniz: Sourcerer - istediÄŸiniz kodu yerleÅŸtirin
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
slm yukarıdaki anlatım çok güzel ama bnm yönetim panelinden özel html giriyorum yeni diyorum HTML logosu gözükmüo yard. olursanız sevinirim....
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: Algoritma Dünyasından.. Mesajlar: 27 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
s.a
Vermis oldugunuz dosya linkleri bozulmus acaba yenilerini paylasabilir misiniz... 1.5.9 versiyonu icin.. Bekliyorum Iyi Aksamlar.. |
|
|
|
#16 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.119 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bende de olmadı marque kohutunu çalıştıramadım. nedendir anlamadım
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
özel html olayını bulamadım .kendimi kaybetmek üzereyim artık.modülde kurulmuyor zaten iyice sarpasardı. 1.5.9 kullanıyorum ama uzun saatlerden beri o beni kullanıyor..lütfen birisi bana resimli olarak gösterebilrimi. girmediğim konu kalmadı nerdeyse bu sitede..
|
|
|
|
#19 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.728 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 16 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Java-script kodlarını nereden ekleyebiliriz ?
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|