bendede update kısmı çıkmıyor html ye bastıktan sonra sayfada hata diyor yazıyı sadece oraya yazabiliyoruz o kadar update veya herhangibir şey yok
Genel Kategorisinde ve JAVASCRIPT & HTML & PHP & MYSQL Forumunda Bulunan Html kod ekleme Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Custom Code Modul bunu yükle burada ekle kodlarını...
bendede update kısmı çıkmıyor html ye bastıktan sonra sayfada hata diyor yazıyı sadece oraya yazabiliyoruz o kadar update veya herhangibir şey yok
şu eklenti ile bir çok kodu ekleyebilirsiniz: Sourcerer - istediÄŸiniz kodu yerleÅŸtirin
slm yukarıdaki anlatım çok güzel ama bnm yönetim panelinden özel html giriyorum yeni diyorum HTML logosu gözükmüo yard. olursanız sevinirim....
s.a
Vermis oldugunuz dosya linkleri bozulmus acaba yenilerini paylasabilir misiniz...
1.5.9 versiyonu icin..
Bekliyorum
Iyi Aksamlar..
bende de olmadı marque kohutunu çalıştıramadım. nedendir anlamadım
özel html olayını bulamadım .kendimi kaybetmek üzereyim artık.modülde kurulmuyor zaten iyice sarpasardı. 1.5.9 kullanıyorum ama uzun saatlerden beri o beni kullanıyor..lütfen birisi bana resimli olarak gösterebilrimi. girmediğim konu kalmadı nerdeyse bu sitede..
Java-script kodlarını nereden ekleyebiliriz ?
Paylaş