Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi Mesajlar: 481 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Html kod ekleme dersimizde sayfanın isteediğimiz yerine kod eklemeyi göreceğiz
http://www.joomlatr.org/index.php/ek...fileinfo&id=91 Edit: Üstte verdiğim modülle yapın. Konu Ugur tarafından (01-30-2010 Saat 05:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Düzenleme yapıldı. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Ankara Mesajlar: 174 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Ders vardı yinede saol
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi Mesajlar: 481 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
aradım ama gçremedim kusura bakma
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 30 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Sitemde aynı yöntemi kullanarak yaptım fakat olmadı acaba sorun nedir.
1.5.8 kullanıyorum iyi çalışmalar |
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Sıtkı KOVALI Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: leri söylemiyor.Kayıp. Mesajlar: 1.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
hata vermediyse yayınlamayımı unuttunuz?
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 30 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
yayaınlamayı unutmadım ekledim kodun içeren bilgi mesala şehirler arası mesafe eklemiştim. ekrana gelmedi.
|
|
|
|
#7 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Karşıyaka Mesajlar: 842 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Düzenleyici Kapalıysa kod eklemeniz mümkün..
|
#8 |
|
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Türkiye Mesajlar: 1.414 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Ders için teşekkürler mahmed..
|
|
|
|
#9 |
|
Düzenleyici derken anlayamadım
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 61 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|