Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
seo ayarları yapmak için htaccess.txt dosyasının uzantısını .htaccess olarak değiştirdim, ardından baktım dosya yok,
nereye gitmiş olabilir arkadaşlar. ben mi göremiyorum, yolunu yazabilirmisiniz? |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.422 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
ana dizinde olmalı yoksa not defteri ile yeni bir tane oluşturup ana dizine yükleyiniz
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
baktım bulamadım, nasıl not defteriyle oluşturacağım anlayamadım
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.236 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
" . " ile başlayan dosyalar sunucu tarafından gizli dosyalardır.
.htaccess dosyası " . " ile başladığından dolayı göstermemesi normaldir. Üzerine yeni bir .htaccess dosyası atabilirsiniz. daha fazla bilgi için |
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Konya Mesajlar: 816 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
bu dosyayı sunucunuzun cpanel veya plesk panelleri ile görebilirsiniz.
yada extplorer adlı bileşeni kurup her defasında ftp programına gerek kalmadan rahatça ftpnizde dolaşabilirsiniz. |
|
|
|
#6 |
|
Teşekkür ederim, Sorunumu çözdüm, verdiğiniz bilgileri için teşekkür ederim.
|
|
|
|
#7 |
|
Arkadaşlar teşekkür ederim.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|