Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Horizontal Slideshow 1.0 (Module).
resimlerinizi slayt şekilde yayınlar, link verebilir, hız ayarı yapar(sınız), boyut ayarı, arka plan rengini değiştirebilirsiniz. Demo -- Download Joomla! 1.5.x Download Modül ayarları: ![]() oomla ana dizin -> modules -> mod_jtr_slide klasöründe 11 adet resim var. Modül ayarlarında images: resimlerinizi giriyoruz yukarıda örneği var. Gene her resime ayrı link verebiliyorsunuz. Yukarıdaki şekil aralarına | koymayı unutmuyoruz. Resimde de aynı. Resimlerinize mause ile üzerine gelince yazı çıkıyor ya ne istiyorsanız onu girin aralıklarda | unutmuyoruz işaretimizi.speed: hız ayarı Backgurand color: arka plan rengi Width: en Height: boy Yeni bir çalışmam hayırı olsun
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 20 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Aradığım modül bu. Elinize sağlık. Ancak indirdiğim modül hata veriyor. Bir kontrol edebilir misiniz.
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Problemi alayım soruna bakalım.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 20 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bu siteden indirdiğim zip dosyalarını açarken "cannot open file; it does not appear to be a valid archive...."
şeklinde bir uyarı alıyorum ve dosya açılmıyor. |
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Kotası dolmuş sitenin trafik disk v.s amma giren varmış
hallediyorum bugun
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetim
Tamamdır indirebilirsiniz.
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetim
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 454 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Modül Ayarlarında Image Folder Name var modules/mod_jtr_slide yazıyor. yada bi klasör açıp image folder ismini değiştirebilirsin.
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetim
bu linkten yardım alabilirsin
http://forum.joomlatr.org/mod-jtr-sl...ight=joomlaphp |
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürederim sorunumu hallettim.
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| horizontal slideshow |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr