Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.077 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
![]() Çalışmamızda gözlük camı üzerinde yansıma efekti yapalım. İlk olarak çalışmamızda kullanmak üzere uygun resimler seçelim ![]() Bayanın sağ gözlük camını seçelim laso tool veya pen tool istediğiniz seçim aracını kullanabilirsiniz ben pen tool kullandım seçim gerçekleştikten sonra yeni bir layer ekleyelim layer adı sağ lens olsun ![]() Background color siyah ayarlayalım Alt+Backspace kısa yol kullanarak seçili kısmı siyah yapıyoruz. ![]() Seçimi kaldıralım CTRL+D yansımada kullanacağımız resmi alalım. Move tool aracı ile manzara resmini gözlük üzerine taşıyalım diğer yöntem manzara resmini seçelim CTRL+A kopyalayalım CTRL+C diğer resim üzerine paste CTRL+V manzarayı gözlük üzerine ayarlayalım layer üzerinde sağ klik Create Clipping Mask Alt+Ctrl+G ![]() Free transform aracı ile manzara resmi küçültelim birazda rotate ile çevirelim ok diyebiliriz ![]() Sağ lens layerimize Layer Style Inner Shadow uygulayalım ![]() Sağ lens layerimiz üzerine gelelim seçili yapalım CTRL+klik layer üzerine tıklama tekrar sağ lens yansıma layerimiz üzerine gelelim Fitler>Distort>Spherize uygulayalım ![]() Sağ lens yansıma layerimizi duplicate layer çoğaltalım layer mode multiply yapalım.sağ lens layer opacity %80 yapalım ![]() Sağ lens layer üzerinde CTRL + klik yaparak seçili yapalım en üst tarafa yeni bir layer ekleyelim layer adı light olsun gradient tool aracını seçelim transparant gradient uygulayacağız. ![]() Görüntümüz ![]() Sol gözlük camınada aynı uygulamayı yapalım Final
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: ankara Mesajlar: 84 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
kesh ellerine sağlık... güzel çalışma
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Video Dersler Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Didim/Altınkum Mesajlar: 933 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
güzel olmuş eline sağlık
|
#4 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.077 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Mersi teşekkürler
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Guest Mesajlar: n/a |
teşekkürler
![]() yeni çıkarmış diolar adobe photoshop incelemedim ![]() hatta kimse bulamıyormuş ![]() 5 DVD lik bir set ( hem ders, hem program ) onu bulmm gerek. bu işi kapmam gerek... |
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Üsküdar and Akşehir Mesajlar: 114 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Güzel anlatım ellerinize sağlık
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Erzurum Mesajlar: 185 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
hemen denemek lazım
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
güzelmiş daha önce hiç yansımayı denemedim
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hmmmm =) gerçekten etkileyici
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Çılgın Virtuemartcı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 181 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
vala iimiş eline sağlıkda "Bayanın sağ gözlük camını seçelim" çok kibarmışın yaw söz konusu kurban hanım olunca
bize msn den lang lung zopa tepik elalemin resmine bağyan
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|