Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
merhabalar,
aradığım konuyu bulamadığım için bu başlığı attım umarım yardımcı olursunuz. 1.5.11 versiyonunu kullanmaktayım. hazır temalardan birisini kullandığım site çalışmamda joomlanın kendi sitesinden google weather eklentisini indirmiştim kurulum başarılı oldu. ana sayfamda main menuden hemen sonra uye girişi var sol tarafta onun altındaki boşluğa bu eklentiyi yerleştirmede problem yaşıyorum. hangi modül ile yerleştirebilirim. saygılar. |
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.073 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Hangi hazır tema?
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
temanın adını tam olarak bilmiyorum ama btc gibi bir adı vardı turuncu renkte logosu var üst kısımda, onu kullanıyorum.
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.073 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Temanın adını ver arkadaşım. Sonra cevap alırsın. Demo görmem lazım.
|
|
|
#5 |
|
tamam usta en kısa zamanda temanın adını veririm. çok saol ilgilendiğin için.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|