Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Google Adsense Postbit Integration Konu aralarında google reklamları göstermenize yarar. Farklı reklamlarda kullanabilirsiniz.
admincp -> Temalar -> Stil Yönetimi -> Şablonu Göster -> postbit_legacy aç Bul: PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
Ekteki plugini, Pluginler -> Ürün yöntiminden yükleyiniz. Genel Seçeneklerden, Google Adsense Postbit Integration google adsense kodunu yapıştırıp kullanın. Yapımcısı |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
XML Hata: not well-formed (invalid token) Satır 1
ekteki dosyayı yükledim bu hatayı veriyor hocam. |
|
|
|
#3 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Nereye yükledin? Joomlaya değil inşallah
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Modüllerin ve Bileşenlerin Arasında Kayıp Mesajlar: 244 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
hocam herşey tamam yükledim sonra postbit ayarlarını da girdim... ama kodu nereye yapıştıracağız? ben nerdeyse bütün yerleri denedim ama bir türlü rekmalar çıkmadı...
mesajların altında "sponsored link" çıkmaya başladı ama içi boş reklam gözükmüyo Konu kobenes tarafından (12-20-2008 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: değişti |
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
google kodunu dediğim yere yapıştırdın mı?
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Modüllerin ve Bileşenlerin Arasında Kayıp Mesajlar: 244 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
üstadım dediğin yer tam olarak neresi? yani ben nerdeyse o ayarlar bölümündeki her boşluğa tek tek koydum olmadı. ekteki resme bi bak istersen. ha bu arada forumda Sponsored Links çıktı ama boş. reklamlar yok. kodumun doğru olduğunda eminim... valla bilmiyorum
|
|
|
|
#7 |
|
tamam dediğin yerş yanlış anlamışım hocam... yükledim oldu.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| google adsense postbit, plugin, vbulletin google adsense |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr