Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Noktalı Işın Yapımı
Caps ![]() İstek oldugu için biras kısa kestim daha iilerinde bulusmak üzere ![]() Süre: 03:52 Sıkıstırılmıs 3.06MB Açınca(573MB) İNDİR Colorlabs Tutorial Caps: ![]() Dersimiz .Avi formatındadır. Download; RapidShare Alternatif Link Alternatif Link2 Gölge Yapımı Tek videoda 2 çeşit gölge yapımını anlattm kolay gelsn.. 1 ![]() 2 ![]() İndir ALTERNATİF Patlama Effecti Ders: 1/2 (6.28MB Sıkıstırılmıs) ![]() İndir kullanılan kısayollar; ctrl+shift+N : new layer Ctrl+T ree TransformCtrl+E :Merge Layers(Layerları birleştirmek) Ders: 2/2 (8.11MB Sıkıstırılmıs) ![]() İndir(Ders2) Alternatif Link kullanılan kısayollar; ctrl+shift+N : new layer Ctrl+T ree TransformCtrl+E :Merge Layers(Layerları birleştirmek) STOCK: ![]() ![]() Işınlı Logo Yapımı Bu dersimizde Aşşağıdaki gibi yapmayı öğreneceğiz. Caps(Dersin sonu) ![]() İndir Alternatif Link: RapidShare ( Sıkıstırılmıs 7.91MB | Rar dan çıkmış hali: 1.10GB ) Kullanılan kısayollar: 1.CTRL+J : Duplicate Layer 2.CTRL+T : Free Transform 3D yazı ypımı kısa anlatım; Caps: ImageShack - Image Hosting :: 37306310sh2.jpg Video: İndir GL-Tutorial Set 1-2 1.Logo Effect ![]() Download3.38mb 2.Active Effect ![]() Download2.79mb NOT: Ders ''.Avi'' Formatındadır.Dersi bu program ile ilziyebilirsiniz. Link:indir(VLC Player) şimdilik bu kadar birdahaki derslerde buluşmak üzere Konu Ugur tarafından (02-01-2009 Saat 02:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Çok güzel dersler eline sağlık. Öğrenmem lazım
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Joomlacı Gençlik Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Localhost Mesajlar: 1.574 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Valla eline sağlık
![]() Bunlar nasıl sıkışmış bu kadar
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız. Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!! Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ Konu deniz1429 tarafından (02-01-2009 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Ben sıkıştırırım
teşekkür ederim
|
|
|
|
#5 |
|
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Türkiye Mesajlar: 1.414 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Güzel çalışmalar tebrik ederim.
|
#6 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Mesajlar: 283 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
çalışmalar süper çok teşekkürler..
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 27 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Güzel dersler tşkler
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.236 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Bunların hepsi harika emeğine teşekkürler.
|
|
|
|
#9 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Mükemmel nedenir başka , emeğine sağlık
|
#10 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
02-01-2009 açılan konuyu yenimi görüyorsunuz? Budur işte başka birşey demiyorum.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| active effect, colorlabs tutorial, gölge yapımı, işınlı logo yapımı, logo effect, noktalı işın yapımı, patlama effecti |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|