Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 57 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
http://rapidshare.com/files/14206875...board.rar.html adresinden dosyaları indirin ve içindeki dosyaları
fireboard adnmin klasorundeki dosyaları administrator component com_fireboard klasorune fireboard component klasorundeki dosyaları component com_fireboard klasorune taşıyoruz. demosu www.aofdersler.com dosyalar sitemde çalışmaktadır ve linkleri sadece üyeler görebiliyor. |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 151 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Peki bu dosyaların şu adrestekiylele baglantısı varmı? yanı sizde bunumu paylaşıyorsunuz oysa test ettim çalışıyor fakat uzun vadede sorun çıkarırmı bilemem !
http://www.bestofjoomla.com/componen...d,55/id,49514/ |
|
|
|
#3 | |
|
Ünvanı: Profosyonel Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Mesajlar: 598 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Alıntı:
Muhabbetle |
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 57 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
evet o adresten aldım o adrestekini kurmak gerekiyor ben hazır kuranlar için güncelleme şeklinde yaptım gibi bişi oldu
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Profosyonel Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Mesajlar: 598 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Sorun Çözülmüştür Konu Kilit.
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 151 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
o adresten alındıysa test ettigimi söylemek için sordum sorun görmedim şu ana kadar...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr