Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: istanbul Mesajlar: 97 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
http://rapidshare.com/files/14206875...board.rar.html adresinden dosyaları indirin ve içindeki dosyaları
fireboard adnmin klasorundeki dosyaları administrator component com_fireboard klasorune fireboard component klasorundeki dosyaları component com_fireboard klasorune taşıyoruz. demosu www.aofdersler.com dosyalar sitemde çalışmaktadır ve linkleri sadece üyeler görebiliyor. |
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 204 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Peki bu dosyaların şu adrestekiylele baglantısı varmı? yanı sizde bunumu paylaşıyorsunuz oysa test ettim çalışıyor fakat uzun vadede sorun çıkarırmı bilemem !
http://www.bestofjoomla.com/componen...d,55/id,49514/ |
|
|
#3 | |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 594 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
Muhabbetle |
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: istanbul Mesajlar: 97 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
evet o adresten aldım o adrestekini kurmak gerekiyor ben hazır kuranlar için güncelleme şeklinde yaptım gibi bişi oldu
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 594 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Sorun Çözülmüştür Konu Kilit.
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 204 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
|
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|