Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
indirdim başarıylada kurdum.Ama ben bunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum
![]() E bunların hepside ingilizce.Nereden öğrenebilirim bu fireboard'u kullanmayı?
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#12 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Buca Mesajlar: 606 Durum: Online Tecrübe Puanı: 1 |
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 144 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla\libraries\joomla\filesystem\archive\z ip.php on line 287
Bu hatayı verdi :( yardım sever biri varsa sevinirm |
|
|
|
#14 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Lokal sorularına bakmamakla beraber. Bilgisayarındaki antivisrus programını devre dışı bırakarak dene.
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 144 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
ANTİ VÜVİRÜS YOK eaysphp de deniyorum
|
|
|
|
#16 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Server sorunlarınla bekliyoruz.
saygılar. |
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 29 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bunu kurdum nerden türkçe yapacağız. üstte bir arkadaş yanıtlamış sayfa boş çıkıyor linke tıklayınca.
artı foruma tıkladığımda forum üstünde böyle bir yazı yazıyor. FireBoard needs to (re)establish your access privileges before it can create a list of the latest posts for you.\nDo not worry, this is quite normal after more than 30 minutes of inactivity or after logging back in.\nPlease submit your search request again. |
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 92 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
teşekkürler anlatım için bir haftanın sonunda kurulumu gerçekleştirebildim dahimiyim neyim
|
|
|
|
#19 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ellerine ve emeğine sağlık dostum ben daha yeniyim bu joomla konusunda dediklerini aynen yaptım ancak bana "JFolder::create: Dizin Oluşturulamadı
Unable to write entry Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Unable to access /home/detaicom/domains/detaydershanesi.com/public_html/joomla/tmp/install_489a01c432d1c/FireBoard_1.0.4_Stable_CompletePackage/admin.fireboard.html.php in /home/detaicom/domains/detaydershanesi.com/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 298 Warning: file_put_contents(/home/detaicom/domains/detaydershanesi.com/public_html/joomla/tmp/install_489a01c432d1c/FireBoard_1.0.4_Stable_CompletePackage/admin.fireboard.html.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/detaicom/domains/detaydershanesi.com/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 298" bu şekilde bir hata veriyor ve kurulum gerçekleşmiyor. senin resimlerde bir de kurulum dizini denen bir şey var o nedir acaba? benim hosting firmasının paneli oldukça acayip ve karmaşık zaten sizin ftp klasör yapınızla benimkiler uyuşmuyor mesela ben public_htm denen bir klasöre atiyorum bu dosyaları. ama sizde httpdocs denen bir klasör görünüyor beni aydınlatırsan sevinirim dostum kolay gelsin... |
|
|
|
#20 |
|
Yönetim
Arama: JFolder diye lütfen aratın.
Bendeki Plesk sizdeki c-panel ve farketmiyor sizdeki public_htm evet. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| fireboard forum kurulumu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr