Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#91 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Modüllerin ve Bileşenlerin Arasında Kayıp Mesajlar: 242 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
forumum için kurallar yazmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim acaba? bir de yasaklı kelimeler nereden ayarlanıyor?
forumda aradım bulamadım
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#92 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Tesekkurler...
|
|
|
|
#93 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Forum u Sorunsuzca Kurdum fakat ana sayfa ya link veriyorum Önizlemeden Forum butonuna tıkladıgım zaman eror hatasıı veriyor Neden Kaynaklanıyorr Ben Nerde Yanlış yaptım ?
|
|
|
|
#94 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yardımm Edicek Arkadasım Yok muu Benim Sorunumaa ?
|
|
|
|
#95 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Bulunduğu yer: Bursa Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bunun türkçesini bulamadım ayrıca da ben foruma nereden giriş yapıcam yaw?
kurdum bileşenlerden de görünüyor ama anasayfadan nasıl gösterem felan? |
|
|
|
#96 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
slm firebord u kurdum gayet sorunsuz çalışıyor. Anlatımlar için tşkler.
Forum daki son mesajları anasayfada nasıl gösterebilirim, örneğin son 10 mesajı |
|
|
|
#97 | |
|
Yönetim
Ünvanı: what is this joomla? Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 653 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#98 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler emre çok işime yaradı
|
|
|
|
#99 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba,
Ben biraz önce fireboard kurmaya çalıştım, ancak klasör oluşturulması gerekiyormuş, oluşturmadım. forumu aktifleştirebilmem için ne yapmam lazım? yardım edebilir misiniz? teşekkürler |
|
|
|
#100 |
|
Yönetim
Ünvanı: JoomlaTürkiye! Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Didim/Altınkum Mesajlar: 573 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
yazma izinleri vermen lazım gerekli yerlere.components,administrator\components yazmaizni chmod 777.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| fireboard forum kurulumu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr