Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bu dersimizde Fireboard forum bileşenini joomla 1.5.x kuruyoruz. Fireboard 1.0.5 RC2 Bileşeni indirin Joomla 1.5.x'de Geri Uyumluluk Plugini (Legayc Mod) aktif etmemiz gerekiyor. Buradan izleyip açıyoruz.
![]() ![]() ![]() ![]() Fireboard Forum Bileşenimiz başarıyla kuruldu. FTP'den Joomla ana dizine baglanıp. images/ klasörüne, oklarla işaretlediğim klasörleri açıyoruz ve CHMOD değerlerini 777 Yapıyoruz. CHMOD Nasıl yapılır? FTP'den (CuteFTP) Joomla ana dizine baglandık. Örnek: images klasörüne sağ tıklıyoruz. Properties / CHMOD tıklayıp ayarlayabilirsiniz. (Linux sunucu) Oluşturacağımız klasörler: images/fbfiles images/fbfiles/avatars images/fbfiles/avatars/gallery images/fbfiles/files images/fbfiles/images ![]() ![]() Apply! Butona tıklayın. ![]() ![]()
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İstanbul / Manisa Mesajlar: 186 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Eline sağlık Uğur. Fireboard bir kere kurdum onda da sorun çıktı. Bir daha da kurmadım
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Valla nefret ediyorum ben
|
|
|
|
#4 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Buca Mesajlar: 604 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Her ewe Lazım
böyle bir hoca
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
fireboard dosyasını nereden bulabiliriz?
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bir de bunun Türkçesi yok mudur?
|
|
|
|
#9 |
|
teşekkür ederim.
|
|
|
|
#10 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Buca Mesajlar: 604 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| fireboard forum kurulumu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr