Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 65 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Kusuruma bakmayın joomlayı yeni tanıdım acaba joomla üstünde bir forum yaratabilirmiyiz diğer forumlar gibi cevabınıza şimdiden teşekkür ederim
|
|
|
|
#12 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.119 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Hocam merhaba, Joomla ile direk entegreli çalışan fireboard forum sistemi vardır. Buradan indirebilirsiniz. Kurulum dersimiz için tıklayın Türkçeleştirmek için tıklayın Fireboard forum kategori oluşturma dersi tıklayın Bileşeni yüklediniz Menüye Linkini verelim dersi tıklayın |
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ben henüz 3 günlük jommla kullanıcısıyım. lütfen cevap verirken anlayabileceğim bir dil kullanın.
ben forum ekleyemiyorum.fireboard yok. nasıl oluşturabilirim? |
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Bulunduğu yer: China/Beijing Mesajlar: 40 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba hocam,ben bu yaptığınızın aynısını yapmama rağmen forumda Kategoriler görünmüyor neden?
![]() Genel Erişim Seviyesi:Herkes yapıyorum ve yayınlıyorum ama görünmüyor |
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Bulunduğu yer: China/Beijing Mesajlar: 40 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tamam yaptım _COM_A_FBDEFAULT_PAGE_CATEGORIES olacakmıs bu
|
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Önizlemede formumu göremiyorum ona ayrıca form diye bir menümü ekleyecem yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 35 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sağol güzel paylaşım yeniler için
|
|
|
|
#19 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Online Tecrübe Puanı: 3 |
fireboard kullanan uşaklar Kunena ya geçin derim fireboard daha geliştirilmiyor bunun yerini kunena aldı...
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 79 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Arkadaşlar videodaki gibi yeni butonuna kadar geliyorum yeniye tıklayınca sanki geri butonuna tıklıyormuşum gibi beni geri kontrol paeline atıyor tekrar forum yönetimine tıklayıp yeni ye tıklıyorum aynı geri atıyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum aradım böyle bi soru yoktu
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| fireboard forum, kategori oluşturma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|