Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan Fireboard Forum da Kategori Oluşturma Dersi Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Kusuruma bakmayın joomlayı yeni tanıdım acaba joomla üstünde bir forum yaratabilirmiyiz diğer forumlar gibi cevabınıza şimdiden teşekkür ederim...
Kusuruma bakmayın joomlayı yeni tanıdım acaba joomla üstünde bir forum yaratabilirmiyiz diğer forumlar gibi cevabınıza şimdiden teşekkür ederim
ben henüz 3 günlük jommla kullanıcısıyım. lütfen cevap verirken anlayabileceğim bir dil kullanın.
ben forum ekleyemiyorum.fireboard yok. nasıl oluşturabilirim?
yukarıda link verilmiş oradan fireboardı indirin
sonrada nasıl yüklenir buradan öğrenin
Merhaba hocam,ben bu yaptığınızın aynısını yapmama rağmen forumda Kategoriler görünmüyor neden?
Genel Erişim Seviyesi:Herkes yapıyorum ve yayınlıyorum ama görünmüyor
tamam yaptım _COM_A_FBDEFAULT_PAGE_CATEGORIES olacakmıs bu![]()
Önizlemede formumu göremiyorum ona ayrıca form diye bir menümü ekleyecem yardımcı olursanız sevinirim
fireboard kullanan uşaklar Kunena ya geçin derim fireboard daha geliştirilmiyor bunun yerini kunena aldı...
Arkadaşlar videodaki gibi yeni butonuna kadar geliyorum yeniye tıklayınca sanki geri butonuna tıklıyormuşum gibi beni geri kontrol paeline atıyor tekrar forum yönetimine tıklayıp yeni ye tıklıyorum aynı geri atıyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum aradım böyle bi soru yoktu
Paylaş