fireboard da mesaj ve uyumlu modül sorunu
Fireboard Forum Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Fireboard Forumunda Bulunan fireboard da mesaj ve uyumlu modül sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> mrb arkadaşlar. umarım yanlış yere konu açmamışımdır. arkadaşlar ben fireboard 1.0.4 ü kurdum. konu ekleyebiliyorum ama kayıtlı kullanıcılar dahil kimse ...
-
Yeni Joomlacı
fireboard da mesaj ve uyumlu modül sorunu
mrb arkadaşlar. umarım yanlış yere konu açmamışımdır. arkadaşlar ben fireboard 1.0.4 ü kurdum. konu ekleyebiliyorum ama kayıtlı kullanıcılar dahil kimse konu hakkında yorumyapamıyor. ayarları kurcaladığımda tartışma butonu lazım diyor.
2- eklentilerden uyumlu bileşenşere ve modüllere baktığımda geri uyumluluk özelliği açık olmasına rağmen sadece fireboard bileşeni ve modüller uyumsuz görünüyo. bu iki sorunu nasıl halederim. lütfen acil yardım...
-
Üyeliği Durduruldu
Hocam Fireboard forum artık destek verilmiyor. Fireboar artık Kunena Forum oldu. Son versiyon Türkçe dil dosyasıyla Kunena'yı sitemizden indirebilirsiniz.
Geri Uyumluluk açık olamlıdır çünkü henüz 1.5 için fireboard ve Kunena yoktur. o yüzden hala uyumlu göstermiyor. Zaten Geri Uyumluluğu açma sebebimiz de o.
Dediğim gibi Kunena Foruma geçiş yapın ve bakın bi sorun var mı... Bu arada geçiş yapömaktan çekinmeyin elinizdeki konular ve mesajlar kaybolmaz
-
Yeni Joomlacı
Enes Nickli Üyeden Alıntı
Hocam Fireboard forum artık destek verilmiyor. Fireboar artık Kunena Forum oldu. Son versiyon Türkçe dil dosyasıyla Kunena'yı sitemizden indirebilirsiniz.
Geri Uyumluluk açık olamlıdır çünkü henüz 1.5 için fireboard ve Kunena yoktur. o yüzden hala uyumlu göstermiyor. Zaten Geri Uyumluluğu açma sebebimiz de o.
Dediğim gibi Kunena Foruma geçiş yapın ve bakın bi sorun var mı... Bu arada geçiş yapömaktan çekinmeyin elinizdeki konular ve mesajlar kaybolmaz
mrb. dediğiniz gibi kunena ya geçiş yaptım. türkçe dil dosyasını ftp den yükledim. ama sadece ana menüler türkçeleşti. içerik tamamen ingilizce. ayrıca siteyi yayınladığımda forum tamamen ingilizce.
fireboarddaki gibi hiç kimse yorum yazamıyor. ayrıva geri uyumlulık açık olmasına rağmen. bileşen uyumluğu yine kırmızı çarpı olarak gösteriliyo...
fireboardda 2 sorunum vardı. şimdi 3 sorun oldu
-
Üyeliği Durduruldu
Şimdi sanırım sizin içerik İngilizce dediğiniz, örnek veriler. Onları değitirebilir ya da siz yeni başlıkla Türkçe forum açabilirsiniz.
Konu Aç, Cevap Yaz gibi butonlar için ise forumumuzda Kunena bölümünde türkçe butonlar mevcut onları FTP ile gönderin yine...
Bu arada konuya yorum dediğiniz: forumda açmış olduğunuz bir konuya cevap yazmak mı?
-
Yeni Joomlacı
evet. konuya yorum derken konuya cevap yazmayı kastediyorum. rica etsem gerekli modüllerin linklerini ve ayarları detaylı anlatırmısın? iyi günler...
-
Yeni Joomlacı
Enes Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi sanırım sizin içerik İngilizce dediğiniz, örnek veriler. Onları değitirebilir ya da siz yeni başlıkla Türkçe forum açabilirsiniz.
Konu Aç, Cevap Yaz gibi butonlar için ise forumumuzda Kunena bölümünde türkçe butonlar mevcut onları FTP ile gönderin yine...
Bu arada konuya yorum dediğiniz: forumda açmış olduğunuz bir konuya cevap yazmak mı?
mrb. evet yorum dediğimkonuya cevap yazmak oluyo. bu arada ben ayarları biraz karıştırdım. bundan dolayı bileşeni kaldırıp yeniden kurdum. yine ftp den turkçe dil dosyasını yükledim. ancak bu sefer ana menüler bile türkçeleşmedi. rica etsem detaylı bir şekilde bana anlatırmısınız. ve uygun mödülleri buşlacağım linkleri verebilirmisiniz. ve ayarların hangisini nasıl yapacağımı da tarif edermisiniz. çünkü ben bütün ayarları karıştırdım.. çok şey istediğimin farkındayım. eğer burdan anlatmanız mümkün değilse, mail yoluyla anlatırmısınız... çok teşekkür ederim yazdığınzı cevaplar için. iyi günler dilerim...