Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Sıtkı KOVALI Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: leri söylemiyor.Kayıp. Mesajlar: 1.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Ben bunu sürekli kullandığım için bulup paylaşmak istedim.
![]() Extract Zemini temizlemenin yollarından birisi... PhotoShop 7 de Filter menüsünden ulaşabilirsiniz. Resmin özelliğine ve büyütme oranına göre bir fırça büyüklüğü belirleyin. Olabildiğince büyütür ve küçük bir fırça seçerseniz daha titiz bir çalışma yapabilirsiniz. Background layer'ınde iseniz bunu değiştirdiği (layer 1 olarak) ve zemini tümüyle yok ettiği için, gerekme ihtimaline karşılık, layer'ınızın bir kopyasını alıp onun üsütünde çalışsanız iyi olur. Resmin tümünün çevresini kalem ile çizin. yanlışlıkla seçmeniz gereken yere taşarsanız, silgi ile silebilirsiniz. ![]() İşiniz bitince, kova simgesine tıklayıp seçeceğiniz alana tıklayın. İçi dolacaktır. Bu aşamada Ok butonunun aktif olduğunu da göreceksiniz. Ok deyin ve çıkın. ![]() Bitti İster zeminsiz kullanın, ister başka bir zemine yerleştirin... ![]() ![]() Kaynakça : webdersleri.com |
|
|
|
#2 |
|
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Türkiye Mesajlar: 1.414 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Usta süpersin..
Valla hep böyle işleri nasıl yapıyorlar merak ediyordum. photoshopta pek bilgim yok. bu yüzden layer kopyalamakla neyi kastettin onu biraz açıklarsan duacın olacam Allah fırçana zeval vermesin
|
#3 |
|
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Türkiye Mesajlar: 1.414 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
usta sanırım bu iş mausu iyi kullanmak gerektiriyor. bende yaptım ama seninki kadar güzel olmadı
|
#4 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.103 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Tavuga benzemiş papagan
|
|
|
|
#5 |
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Sıtkı KOVALI Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: leri söylemiyor.Kayıp. Mesajlar: 1.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
hahahhahahah layer larda kilit oluyorya onu kaldırıorsun oncekini batırıp kaydedersen die layer ı duplicate ediorsun
kimi yerlerde kalemi küçültüp resmi buyutursen daha kolay boyarsın
|
|
|
|
#7 |
|
Yok yok. bu iş incelik istiyor. Bende mausu neşter gibi kullanamıyorum malesef.. en iyisi bu sevdadan vazgeçmek
|
#8 |
|
resmi baya buyut sınra uclarındaki golge renklere kadar boya hepsi bu
zor deil dersler devam edicek
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|