Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ELGG yi wamp kullanarak localhosta yükledim ama bir türlü çalıştıramadım
hosttaki adresime yükledim oradada ilk sayfa geldi verdiğiniz bilgileri girdim ama malesef şu mesajı verdi Welcome to Elgg. Elgg couldn't connect to the database using the given credentials elgg@localhost (pw: ****). durdum kaldım ne yapabilrilim |
|
|
|
#2 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Karşıyaka Mesajlar: 838 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
veritabanıyla ilgili panelinize iyi inceleyiniz.Yada hostnuza e-mail atiniz.
|
#3 | |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 349 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
wamp ta elgg diye database yarat
database kullanıcı adı ve şifresi ile database in adını engine klasörü içindeki settings.example.php dosyasına yazıp kaydet settings.example.php dosya adını settings.php olarak değiştir ve burdan sonra kuruluma devam et settings.php dosyası içindeki bu yerlere bilgileri girmelisin Alıntı:
Konu joomlaturk tarafından (12-07-2008 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
3 günü geçti elggtr de vermiş olduğunuz bilgileri harfi harfine uyguladığım halde bir türlü elgg yi localhostta kuramadım
yada kurdum çalıştıramıyorum şimdide Welcome to Elgg. Elgg couldn't select the database 'elgg}', please check that the database is created and you have access to it. verdi elgg databese yarattım şifreler ok ama bir türlü başaramadım httpd düeltildi settin.php düzeltildi bu localhosta kurma işini resimli olarak anlatan bir dosya yokmu yada hostta yayınlamak istersem nasıl yapacağım yardımlarınız için teşekkürler |
|
|
|
#5 |
|
şu an localhostta programı kurdum ve çalışmaya başladı
hostuma yükledim ama orada çalışmadı Welcome to Elgg. Elgg couldn't connect to the database using the given credentials elgg@localhost (pw: ****). bu mesajı verdi. ne yapmalıyım |
|
|
|
#6 |
|
elgg yi hostuma yükledim ancak bu ayarları yapamadım sanırım çalışmıyor sizden ricam buralara ne geleceğini bana yazmanız
sanırım o zaman çalışmaya başlayacak settings.example.php yi değiştirdim settings.php ayrıca mo_rewright.so tamam httpd.conf Kod:
* to explain, but if you know you need it, skip past this section.
*/
// Database username
$CONFIG->dbuser = 'buraya ne gelecek';
// Database password
$CONFIG->dbpass = 'buraya ne gelecek';
// Database name
$CONFIG->dbname = 'buraya ne gelecek';
// Database server
// (For most configurations, you can leave this as 'localhost')
$CONFIG->dbhost = 'buraya ne gelecek';
// Database table prefix
// If you're sharing a database with other applications, you will want to use this
// to differentiate Elgg's tables.
$CONFIG->dbprefix = 'buraya ne gelecek';
/*
* Multiple database connections
*
* Here you can set up multiple connections for reads and writes. To do this, uncomment out
* the lines below.
*/
/*
// Yes! We want to split reads and writes
$CONFIG->db->split = true;
// READS
// Database username
$CONFIG->db['read']->dbuser = "";
// Database password
$CONFIG->db['read']->dbpass = "";
// Database name
$CONFIG->db['read']->dbname = "";
// Database server
$CONFIG->db['read']->dbhost = "buraya ne gelecek";
// WRITES
// Database username
$CONFIG->db['write']->dbuser = "";
// Database password
$CONFIG->db['write']->dbpass = "";
// Database name
$CONFIG->db['write']->dbname = "";
// Database server
$CONFIG->db['write']->dbhost = "buraya ne gelecek";
*/
/*
* For extra connections for both reads and writes, you can turn both
* $CONFIG->db['read'] and $CONFIG->db['write'] into an array, eg:
*
* $CONFIG->db['read'][0]->dbhost = "buraya ne gelecek";
*
* Note that the array keys must be numeric and consecutive, i.e., they start
* at 0, the next one must be at 1, etc.
*/
/**
* Url - I am not sure if this will be here ?
**/
// URL
$CONFIG->url = "buraya ne gelecek";
|
|
|
|
#7 |
|
joomlaturk e şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
#8 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Karşıyaka Mesajlar: 838 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Rica Ederiz
|
#9 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.119 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#10 |
|
elgg yi localde kurdum rahatça çalıştırıyorum artık
kendi bilgisayarımda ancak bir sorun var o da hostta sorun yaşıyorum bakalım onuda çözeceğiz |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|