evet sana katılıyorum elgg son zamanlarda bi artış kazanıyor, güzel bi arkadaslık scripti, Deneyimli kişilerle bu grup olusturulabilir.Tek sorun Bu gRubu toplamak ondan sonrası allah kerim.
Internet Kategorisinde ve ELGG Forumunda Bulunan ELGG Türkçe Destek Yok ve Olmalı! "Rica" Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba, ELGG bence çok değerli bir script ama tam türkçe dil dosyası eklentileri türkçeye çevirip yayınlayacak güçlü bir destek sitesinden ...
Merhaba, ELGG bence çok değerli bir script ama tam türkçe dil dosyası eklentileri türkçeye çevirip yayınlayacak güçlü bir destek sitesinden yoksun üzücü
ELGG ile görüşüp alıp karınca gibi çalışıp Social Engineye iç geçirerek bakmaz duruma gelebiliriz.
ELGGyi kazanalım lütfen![]()
Konu Ugur tarafından (11-01-2009 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir.
evet sana katılıyorum elgg son zamanlarda bi artış kazanıyor, güzel bi arkadaslık scripti, Deneyimli kişilerle bu grup olusturulabilir.Tek sorun Bu gRubu toplamak ondan sonrası allah kerim.
Bu işler başkalarından medet umarak yapılmaz 3 4 ay evelde burda girişimde bulunan arkadaşlar vardı ama bunu okuyunca anladımki karınca boyu yol alınmamış. Grubu ekibe ne hacet alini koyacaksın taşın altına 10 15 günde çevirisini yapamıyacağın hiç bişeyi kalmaz..
Hep başkalarına sipariş edip hazırı beklemek yerine kollarını sıvasan istediğini yapabilirdin.
ELGG ekleyenler ortalarda yok dediğin gibi. Bundan sonra ELGG forumda yasak konu başlıklarını kilitliyorum.
Paylaş