Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#31 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 349 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
elgg yeni destek sitesi olarak bu siteyi tavsiye ederim
ElggTurkiye.Com | Elgg Türkçe Destek Sitesi siteyi kimlerin kurduğunu bilmiyorum ama sitede elgg 1.5 in türkçe sürümüde var. ben henüz kurup denemedim ali_shaki sen elgg siteni nerde host ediyorsun? ben bir türlü türkiye lokosyonlu elgg host firması bulamadım senin elgg host firmandan memnunsan detaylı bilgi verebilirmisin lütfen |
|
|
|
#32 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstanbuL - Artvin/Hopa Mesajlar: 41 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
TR Dil Paketi Burdan bakabilirsiniz.
|
|
|
|
#33 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 25 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
asos hosting bunyesinde bulunan siteme elgg kurabildim. Bilginize
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|