Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 45 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Elgg yi server üstünde kullanıyorum.
Eklentilerle ilgili bir kaç sorunum var. 1- İzap video : Eğer videoları link olarak eklersem sorun yok. Ancak kendi bilgisayarımdam upload edersem yönetim panelinde videolar çalışmıyor görünüyor, dolayısı ile görüntü alamıyorum. 2- Yüklediğim müzik dosyalarının altında otomatik olarak windows player çıkıyor fakat aktif değil dolayısı ile dosyayı indirmeden direk olarak dinleyemiyorum. Bu sorunları bilen/çözen varsa yardım rica ediyorum. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 45 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bir sorunda arkadaş eklemede...
Birini arkadaş olarak eklediğinizde o kişinin bundan haberi olmuyor. Bir onay sistemi yok. Bilgisi olan var mı acaba? |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dosya, elgg, müzik, upload, video |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|