elgg kurulum bilgileri bu sayfada
ELGG kurulum bilgileri. bedava facebook gibi site kur
elgg i kullandıkça daha da çok seviyorum.
facebook özelliklerinin çoğunu çok güzel şekilde
bu açık kod yazılıma uygulamışlar
deneyen mutlaka sevecektir.
Internet Kategorisinde ve ELGG Forumunda Bulunan ELGG CMS ile bedavaya facebook benzeri arkadaşlık sitesi kurabilirsiniz Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> ELGG CMS ile bedavaya facebook benzeri arkadaşlık sitesi kurabilirsiniz. lütfen bu projeme yardım edermisiniz? elgg gerçekten çok güzel ve başarılı ...
ELGG CMS ile bedavaya facebook benzeri arkadaşlık sitesi kurabilirsiniz.
lütfen bu projeme yardım edermisiniz? elgg gerçekten çok güzel ve başarılı bir cms. henüz Türkiyede kimse tarafından bilinmiyor. elgg kurup denerseniz bu cms nin potansiyelini görüp gözlerinize inanamıyacaksınız.
bu arada Uğur dan bir ricam var. bu forumda elgg ile ilgili bir bölüm açabilirsen forumda elgg ile ilgili yazılar yazıp destek verebilirim.
elgg ile arkadaşlik siteleri kurabilirsiniz. elgg ilk önce üniversitelerde öğrencilerin gruplar krup bilgilerini ve ödevlerini paylaştığı bir cms olarak kullanıldı. tıpkı www.facebook.com gibi bir site kurmanıza olanak sağlıyor.
ben bu sayfada deneme olarak elgg kurdum.
ELGG FACEBOOK BENZERI SOSYAL NETWORK CMS
lütfen sayfaya gidip üye olup siteyi deneyin ve elgg in güçünü görün.
bu yazım sizleri siteme üye yapmak için bir tuzak değildir.
bu forumda var olan öğrenciler sitemi deneyip elgg kurup elgg i bir öğretim aracı olarak kullanabilirler.
sizlerin gelişmesine daha fazla yardımcı olabilmem için lütfen bana şans verin.
Konu joomlaturk tarafından (09-17-2008 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.
elgg kurulum bilgileri bu sayfada
ELGG kurulum bilgileri. bedava facebook gibi site kur
elgg i kullandıkça daha da çok seviyorum.
facebook özelliklerinin çoğunu çok güzel şekilde
bu açık kod yazılıma uygulamışlar
deneyen mutlaka sevecektir.
Teşekkürler joomlaturk.
Aslında ELGG ile bir proje yapsam fena olmaz![]()
evet elgg denemek lazım sadece facebook için değil anladığım kadarıyla üyeler bilgi paylaşımındada bulunabiliyor...
en azından arkadaşlar arasında bir havamız olur..
ben olmak istiyorum ama nerden üye olunuyor
Elgg - Open Source Social Networking and Social Publishing Platform. Resmi sitesinden yararlanabilirsiniz...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
teşekkurler
yardımınız içim savolun
Paylaş