Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 349 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
ELGG CMS ile bedavaya facebook benzeri arkadaşlık sitesi kurabilirsiniz.
lütfen bu projeme yardım edermisiniz? elgg gerçekten çok güzel ve başarılı bir cms. henüz Türkiyede kimse tarafından bilinmiyor. elgg kurup denerseniz bu cms nin potansiyelini görüp gözlerinize inanamıyacaksınız. bu arada Uğur dan bir ricam var. bu forumda elgg ile ilgili bir bölüm açabilirsen forumda elgg ile ilgili yazılar yazıp destek verebilirim. elgg ile arkadaşlik siteleri kurabilirsiniz. elgg ilk önce üniversitelerde öğrencilerin gruplar krup bilgilerini ve ödevlerini paylaştığı bir cms olarak kullanıldı. tıpkı www.facebook.com gibi bir site kurmanıza olanak sağlıyor. ben bu sayfada deneme olarak elgg kurdum. ELGG FACEBOOK BENZERI SOSYAL NETWORK CMS lütfen sayfaya gidip üye olup siteyi deneyin ve elgg in güçünü görün. bu yazım sizleri siteme üye yapmak için bir tuzak değildir. bu forumda var olan öğrenciler sitemi deneyip elgg kurup elgg i bir öğretim aracı olarak kullanabilirler. sizlerin gelişmesine daha fazla yardımcı olabilmem için lütfen bana şans verin. Konu joomlaturk tarafından (09-17-2008 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 349 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
elgg kurulum bilgileri bu sayfada
ELGG kurulum bilgileri. bedava facebook gibi site kur elgg i kullandıkça daha da çok seviyorum. facebook özelliklerinin çoğunu çok güzel şekilde bu açık kod yazılıma uygulamışlar deneyen mutlaka sevecektir. |
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İstanbul / Manisa Mesajlar: 204 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Teşekkürler joomlaturk.
Aslında ELGG ile bir proje yapsam fena olmaz
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Konya Mesajlar: 816 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
evet elgg denemek lazım sadece facebook için değil anladığım kadarıyla üyeler bilgi paylaşımındada bulunabiliyor...
en azından arkadaşlar arasında bir havamız olur.. |
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ELGG üye olmıyorum ?
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: mersin Mesajlar: 47 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bende üye olamıyorum.
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2010 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ben olmak istiyorum ama nerden üye olunuyor
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Joomlacı Gençlik Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Localhost Mesajlar: 1.571 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Elgg - Open Source Social Networking and Social Publishing Platform. Resmi sitesinden yararlanabilirsiniz...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız. Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!! Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ |
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2010 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkurler
yardımınız içim savolun |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| elgg |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|