Elgg 1.5 TR
Internet Kategorisinde ve ELGG Forumunda Bulunan Elgg 1.5 TR Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba arkadaşlar dosyayı tekrar güncelledim bazı arkadaşlarımızda sorunlar oluştuğu için....
-
Yeni Joomlacı
Cevap: Elgg 1.5 TR
Merhaba arkadaşlar dosyayı tekrar güncelledim bazı arkadaşlarımızda sorunlar oluştuğu için.
-
Amatör Joomlacı
rhodhi Nickli Üyeden Alıntı
Arkadasım burası paylaşım forumu
paylasım forumuda ama bu forum hakkındaki düsüncelerim yavas yavas değişti.neyse konu sızle alakalı degil.elgg'in 1.6 surumu 1-2 ay ıcınde cıkacak.yani yabancı forumların yalancısıyım.şayet cıkarsa duruma gore.turkce elgg ı paylasırım (dil dosyası degıl komple turkce)
kolay gelsın
-
Yeni Joomlacı
Komple türkçe dediğin olay zaten tr dil dosyasıyla oluo
-
Amatör Joomlacı
rhodhi Nickli Üyeden Alıntı
Komple türkçe dediğin olay zaten tr dil dosyasıyla oluo

sanırsam sadece language klasoru ıcındekı en.php dosyası turkcelestırılmıs.
elgg içinde:
account
admin
dashboard
engine
entities
friends
vs vs adını sayamadıgım bir suru klasor var
ve onlarında turkcelestırılmesı gerekıyor
unutma turkce dil dosyası ile turkce aynı sey değildir...
ornegın:
account klasoru ıcınde
forgotten_password.php ve register.php var
onların turkceleri varmı???
-
Üyeliği Durduruldu
Bence Çamur Atmayı Bırakında Ya Teşekkür Edin Yada Böyle Davranışlar Sergilemeyin ..
-
Amatör Joomlacı
uLvi Nickli Üyeden Alıntı
Bence Çamur Atmayı Bırakında Ya Teşekkür Edin Yada Böyle Davranışlar Sergilemeyin ..
estafurullah camur atmıyorumda bazı seyler moralımı bozuyor bu aralar. yoksa ben arkadasın paylasımına saygım var . sonucta bir dil dosyası yaratmıs. benım derdım madem ceviri yapıyorsunuz neden en yuksekten baslıyorsunuz? bir bilesen den modulden baslasaydın daha ıyı olurdu.ama elgg in cevirilecek bir suru yerı var ve buunlar 5 saat 16 dakıkada olmaz.. imkanı yok....
-
JoomlaTR
raptowne Nickli Üyeden Alıntı
sanırsam sadece language klasoru ıcındekı en.php dosyası turkcelestırılmıs.
elgg içinde:
account
admin
dashboard
engine
entities
friends
vs vs adını sayamadıgım bir suru klasor var
ve onlarında turkcelestırılmesı gerekıyor
unutma turkce dil dosyası ile turkce aynı sey değildir...
ornegın:
account klasoru ıcınde
forgotten_password.php ve register.php var
onların turkceleri varmı???
raptowne herkes kapasitesi oranında birşeyler yapar ve paylaşabilir. sizinde paylaşımlarınızı çok iyi biliyorum tüm joomla kullanıcıları adına teşekkür ederim. Elinizde varsa hazırladığınız daha iyi bir paylaşım dosyası paylaşırsanız seviniriz
-
Amatör Joomlacı
Tamer Okuşluk Nickli Üyeden Alıntı
raptowne herkes kapasitesi oranında birşeyler yapar ve paylaşabilir. sizinde paylaşımlarınızı çok iyi biliyorum tüm
joomla kullanıcıları adına teşekkür ederim. Elinizde varsa hazırladığınız daha iyi bir paylaşım dosyası paylaşırsanız seviniriz
bu konudakı tavrım kesındır.elgg ile ilgili bir paylasım yapmayacagım.sayet bugun 1.6 cıksın yarın turkce 1.6 yı size paylasırım.
ben defalarca dedim istediginiz bilesen modul ıvır zıvır varsa turkcesını vereyım dıye ses seda cıkmadı.
tekrar soyluyorum elgg 1.5 disinda turkcelesmesını ıstedıgınız ne varsa hemen otturayım baslayayım cevırıye .
bu elgg hakkındakı tutumumu merak eden bana msn den ulasabılır.
modul bilesen plugın cevirisi isteyen ozel mesajla bana ulasabılır.
-
Yeni Joomlacı
Öncelikle Merhaba raptowne;
Programlama hakkında bir bilgi bilmediğin kesin.O dosyaları açıp içeriğine baktıysan get_input değerleri ve motoru başlatan bir kod vardır php'de dil dosyaları değişken olarak tanımlanır Eğer elgg firması her dosya içerisine dil bilgilerini girseydi açık kaynak kod olmazdı.Açık kaynak kod rahatlıkla değişkenleri değiştirilebilir sistemlerdir.
$invitecode = get_input('invitecode');
Burada gördüğün örnek veri değişkenini include verisiyle dil dosyasından çektiğidir.O dosyalarda yapabileceğin bir dil değişikliği yoktur...
Kendine iyi bak
-
Amatör Joomlacı
okey onu biliyorum
onların bazısı kod bazı bolumlerı ıse cevirmeye musaıt yerdır.
onu bulabılmen ıcın ıcını ıyıce karıstırman gerekıyor
su an localhostta deneme fırsatım olmadıgı ıcın bır sey dıyemıyorum
ama senın yuklemıs oldugun dıl dosyasındakı bazı yerler ıngılızce.
su an ubuntu cevırısı ıle ugrastıgım ıcın kesın bırsey soyleyemıyorum..daha dogrusu kafamı tam veremıyorum
ayrıca elgg 1.6 1-2 aya cıkıyor.onlada ugrasırız
birde bu dıl dosyasını olustururken
i ü ö ğ ş ç mi kullandın yoksa ı u ö g s c mi?
cunku bende biraz problemlı cıkıyor yannı rar uzerınden actıgımda yukarıdakı harfler yerine #### gibi isaretler cıkıyor
ondan sordum