Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstanbuL - Artvin/Hopa Mesajlar: 41 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba arkadaşlar dosyayı tekrar güncelledim bazı arkadaşlarımızda sorunlar oluştuğu için.
|
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 62 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
paylasım forumuda ama bu forum hakkındaki düsüncelerim yavas yavas değişti.neyse konu sızle alakalı degil.elgg'in 1.6 surumu 1-2 ay ıcınde cıkacak.yani yabancı forumların yalancısıyım.şayet cıkarsa duruma gore.turkce elgg ı paylasırım (dil dosyası degıl komple turkce)
kolay gelsın |
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstanbuL - Artvin/Hopa Mesajlar: 41 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Komple türkçe dediğin olay zaten tr dil dosyasıyla oluo
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 62 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
sanırsam sadece language klasoru ıcındekı en.php dosyası turkcelestırılmıs.
elgg içinde: account admin dashboard engine entities friends vs vs adını sayamadıgım bir suru klasor var ve onlarında turkcelestırılmesı gerekıyor unutma turkce dil dosyası ile turkce aynı sey değildir... ornegın: account klasoru ıcınde forgotten_password.php ve register.php var onların turkceleri varmı??? |
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: AntaLya Mesajlar: 1.128 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Bence Çamur Atmayı Bırakında Ya Teşekkür Edin Yada Böyle Davranışlar Sergilemeyin ..
|
|
|
|
#26 | |
|
Alıntı:
estafurullah camur atmıyorumda bazı seyler moralımı bozuyor bu aralar. yoksa ben arkadasın paylasımına saygım var . sonucta bir dil dosyası yaratmıs. benım derdım madem ceviri yapıyorsunuz neden en yuksekten baslıyorsunuz? bir bilesen den modulden baslasaydın daha ıyı olurdu.ama elgg in cevirilecek bir suru yerı var ve buunlar 5 saat 16 dakıkada olmaz.. imkanı yok.... |
|
|
|
|
#27 | |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.421 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
#28 | |
|
Alıntı:
ben defalarca dedim istediginiz bilesen modul ıvır zıvır varsa turkcesını vereyım dıye ses seda cıkmadı. tekrar soyluyorum elgg 1.5 disinda turkcelesmesını ıstedıgınız ne varsa hemen otturayım baslayayım cevırıye . bu elgg hakkındakı tutumumu merak eden bana msn den ulasabılır. modul bilesen plugın cevirisi isteyen ozel mesajla bana ulasabılır. |
|
|
|
|
#29 |
|
Öncelikle Merhaba raptowne;
Programlama hakkında bir bilgi bilmediğin kesin.O dosyaları açıp içeriğine baktıysan get_input değerleri ve motoru başlatan bir kod vardır php'de dil dosyaları değişken olarak tanımlanır Eğer elgg firması her dosya içerisine dil bilgilerini girseydi açık kaynak kod olmazdı.Açık kaynak kod rahatlıkla değişkenleri değiştirilebilir sistemlerdir. $invitecode = get_input('invitecode'); Burada gördüğün örnek veri değişkenini include verisiyle dil dosyasından çektiğidir.O dosyalarda yapabileceğin bir dil değişikliği yoktur... Kendine iyi bak |
|
|
|
#30 |
|
okey onu biliyorum
onların bazısı kod bazı bolumlerı ıse cevirmeye musaıt yerdır. onu bulabılmen ıcın ıcını ıyıce karıstırman gerekıyor su an localhostta deneme fırsatım olmadıgı ıcın bır sey dıyemıyorum ama senın yuklemıs oldugun dıl dosyasındakı bazı yerler ıngılızce. su an ubuntu cevırısı ıle ugrastıgım ıcın kesın bırsey soyleyemıyorum..daha dogrusu kafamı tam veremıyorum ayrıca elgg 1.6 1-2 aya cıkıyor.onlada ugrasırız birde bu dıl dosyasını olustururken i ü ö ğ ş ç mi kullandın yoksa ı u ö g s c mi? cunku bende biraz problemlı cıkıyor yannı rar uzerınden actıgımda yukarıdakı harfler yerine #### gibi isaretler cıkıyor ondan sordum |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 2009 project ıdeas, developer joins team, elgg 1.5 tr, elgg plugin, jfusion, joomla entegre, joomla! documentation, summer of code |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|