Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstanbuL - Artvin/Hopa Mesajlar: 41 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Çevirmeye şimdi başlıyorum . En kısa zamanda siteye linki veririm.
Baslangıç.=== 09/07/09 -- 17:34 Cevirme bitmiştir.Eksiklerim var bunu biliyorum ama Başkası daha iyisini yapana kadar en iyisi budur. Bitiş. ==== 09/07/09 -- 22.50 Merhaba Arkadaşlar; Bazı arkadaşlarımızda sorunlar oluşmuş bu sebeble kodları yeniden düzenledik size gönderiyorum... Konu rhodhi tarafından (07-14-2009 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: AntaLya Mesajlar: 1.128 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.418 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
rhodhi teşekkürler paylaşımların için ilgi alanım değil ama arkadaşlarımıza faydalı olacağına eminim ellerinize sağlık
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstanbuL - Artvin/Hopa Mesajlar: 41 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#5 |
|
Çevirme TamamLanmıştır.Flood oldu ama k.bkmayın.Bittiğini belirtmek için yazıyoRum
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 62 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
soyleseydın cevrilmişi vardı :(
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1.885 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler paylaşımın için. Artık bu ELGG işine bir el atarsın. Çok soran oluyordu, öyle sadece çevirmekle olmaz, sorulara da bakman lazım
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Dil dosyasını servera attığımda siteye giriş yapamıyorum. yapsam bile bazı kısımları açmıyor...
|
|
|
|
#9 |
|
Daha acıklayıcı olursan yardımcı olabilirim.
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 205 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
hocam nedir bu elgg, ne işe yarar?
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 2009 project ıdeas, developer joins team, elgg 1.5 tr, elgg plugin, jfusion, joomla entegre, joomla! documentation, summer of code |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|