Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 45 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
htaccsess_dist dosyasını silip .htaccsess dosyanısını oluşmasına engel olursam welcome elgg adımına geliyorum fakat doğal olarak text sayfası boş çıkıyor bir fikri olan varmı?
|
|
|
|
#12 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Online Tecrübe Puanı: 3 |
rhodhi yi bekleyeceksin sanırım
şuan forumda tek kurup deneyen o sanırım . . .
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 45 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hala ugrasıyorum rhodri donmedin mi? :(
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstanbuL - Artvin/Hopa Mesajlar: 41 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Dediğin cümleyi tam olarak anlamadım "bastet" fakat htaccsess dosyası sistemdeki bazı verilerin yönlendirilmesini sağlıyor boş text dosyasının çıkmasıda hiç bir yere yönlenememesi olmalıdır.htaccsess içersinde bazı klasör verileri var , bunu yüklemeden önce dizin içersine koymamışlar çünkü direk yüklenmiş sisteme geçecektir.Bu nedenle htaccsess_dist adında dosya oluşturulmuş bu dosyanın adını değiştirerek .htaccsess yaparsan bu sayede sistemi çalıştırabilirsinve yükleme yaparken data dizinini 777 şekilde yazıma açmalısın
İyi Çalışmalar |
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.122 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
İlk mesajdaki resimlerin yerinde değil sanırım gitmişler
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstanbuL - Artvin/Hopa Mesajlar: 41 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
evet farkettm hostum kapatılmış hostuma atmıştım, yol yorgunuyum.Tekrardan düzenlerim yarın.
|
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.122 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
|
|
#18 |
|
merhaba arkadaşlar,
htaccsess_dist dosyası içindeki kodlar benim servera uymamış. rica ettim dosyayı server bilgilerine göre düzenlediler ve nihayet elgg kuruldu )))) destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler. tabii iş bitmedi sanırım yeni başlıyor
|
|
|
|
#19 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Online Tecrübe Puanı: 3 |
Darısı diğer Elgg lilerin başına ozaman . .
| Bookmarks |
| Etiketler |
| elgg 1.5 kurulum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|