rhodhi yi bekleyeceksin sanırımşuan forumda tek kurup deneyen o sanırım . . .
Internet Kategorisinde ve ELGG Forumunda Bulunan Elgg 1.5 KuruLum Resimli anlatım Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> htaccsess_dist dosyasını silip .htaccsess dosyanısını oluşmasına engel olursam welcome elgg adımına geliyorum fakat doğal olarak text sayfası boş çıkıyor bir ...
htaccsess_dist dosyasını silip .htaccsess dosyanısını oluşmasına engel olursam welcome elgg adımına geliyorum fakat doğal olarak text sayfası boş çıkıyor bir fikri olan varmı?
rhodhi yi bekleyeceksin sanırımşuan forumda tek kurup deneyen o sanırım . . .
JFolder . ..
hala ugrasıyorum rhodri donmedin mi? :(
Dediğin cümleyi tam olarak anlamadım "bastet" fakat htaccsess dosyası sistemdeki bazı verilerin yönlendirilmesini sağlıyor boş text dosyasının çıkmasıda hiç bir yere yönlenememesi olmalıdır.htaccsess içersinde bazı klasör verileri var , bunu yüklemeden önce dizin içersine koymamışlar çünkü direk yüklenmiş sisteme geçecektir.Bu nedenle htaccsess_dist adında dosya oluşturulmuş bu dosyanın adını değiştirerek .htaccsess yaparsan bu sayede sistemi çalıştırabilirsinve yükleme yaparken data dizinini 777 şekilde yazıma açmalısın
İyi Çalışmalar
İlk mesajdaki resimlerin yerinde değil sanırım gitmişler![]()
evet farkettm hostum kapatılmış hostuma atmıştım, yol yorgunuyum.Tekrardan düzenlerim yarın.
merhaba arkadaşlar,
htaccsess_dist dosyası içindeki kodlar benim servera uymamış. rica ettim dosyayı server bilgilerine göre düzenlediler ve nihayet elgg kuruldu))))
destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.
tabii iş bitmedi sanırım yeni başlıyor![]()
Darısı diğer Elgg lilerin başına ozaman . .
JFolder . ..
Paylaş