Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstanbuL - Artvin/Hopa Mesajlar: 41 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
1.Adım
hiç bi ayar yapmadan direk dosyalarını hostuna atıyorsun sadece kurduğun dizinin bi üst dizinine data diye bi klasör acıyorsun.mysql felan kurulumda sana soruyor otomatik olarak yapıyor ayrıyetten bunun için bi dosya düzeltmen gerekmiyor. 2.Adım Sana setting.exeamle.php dosyasının ismini setting.php olarak deiştirmeni ve sana verdiği kodları o dosyanın içine kopyalamanı istiyor. içindeki htacces dosyasının simini .htacces olarak deiştirmeni ve sana yine verdiği kodları notpad yardımıyla deiştirmeni istiyor. 3.ADım Site ismi cart curt zamazingoları yazıcaksın ... 1.Adımda actığımız Data' klasörünü yazılıma acıyoruz ve 3satırda ki bosluqa adresi qiriyoruz. 4.Adım Admin id Pas. email adres Ve KuruLum tamamLandı ))Not: Linux Hostta calısıyoR. 1.ADım ![]() 2.Adım ![]() 3.Adım ![]() Kurulum bu kadARdır.TakıLdığınız bir yer varsa sorabilirsiniz Konu Ugur tarafından (08-11-2009 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 515 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
bunun resimli olanı olsa çok süper olacak.Yakında varmı gelecek ola resimli bir calışma....
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstanbuL - Artvin/Hopa Mesajlar: 41 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
evet belki buqn blki yarın foruma koyarım
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: AntaLya Mesajlar: 1.128 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Teşekkürler Bidahamı Denesem
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 45 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
merhaba,
kurulum için ugrasıyorum :( ilk aşamayı geçtim, dosyaları gönderdim bir üst dizine data dosyasını yarattım. elgg yi çağırdım database isimlerini yazdım. setting.php ye de aynı isimleri girdim. çalıştırdığımda Elgg couldn't connect to the database using the given credentials şeklinde bir mesaj alıyorum. nerde hata yaptım acaba? |
|
|
|
#8 |
|
elgg kurulum yaparken verdiğin data dosyasının yolunda hata yapmış olman lazım.
elgg'i hanqi dizine kurduysan onun ismini silip bi üst dizine acmış olduqunun ismini yazman lazım yani şöle. home/ali/evantonline/public_html/elgg --- elgg 'elgg dosyasının içinde olduqu için üst dizinide home/ali/evantonline/public_html/data şeklinde olması lazım datayıda yazıma acıcaksın actığın klasörü yazılıma acmayı unutma. Konu rhodhi tarafından (07-15-2009 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 45 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hala ugrasıyorum :((
1. aşama tamam merhaba, kurulum için ugrasıyorum :( dosyaları gönderdim bir üst dizine data dosyasını yarattım. dosya yolum : httpdocs/siteadı/elgg/elgg data yolum : httpdocs/siteadı/data setting.php dosyasını düzenliyorum // READS // Database username $CONFIG->db['read']->dbuser = "kullanıcıadı"; // Database password $CONFIG->db['read']->dbpass = "şifre"; // Database name $CONFIG->db['read']->dbname = "databse adı"; // Database server // (For most configurations, you can leave this as 'localhost') $CONFIG->db['read']->dbhost = "localhost"; // WRITES // Database username $CONFIG->db['write']->dbuser = "kullanıcıadı"; // Database password $CONFIG->db['write']->dbpass = "şifre"; // Database name $CONFIG->db['write']->dbname = "database adı"; // Database server // (For most configurations, you can leave this as 'localhost') $CONFIG->db['write']->dbhost = "localhost"; şeklinde düzeltiyorum. sonra httpdocs/siteadı/elgg/elgg şeklinde çağırdığımda resimli anlatımdaki 1. ekran geliyor elgg database yerine mysql uzerinde elgg için yarattığım database adını yazıyorum bu database için açtığım kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum hostname localhost çalıştırdığımda saatlerce bekletiyor ve ekran burada takılıp kalıyor. browserı yenile yaparsamda sayfa döngüye giriyor. Bir türlü kuramadım gitti. :(((( |
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| elgg 1.5 kurulum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|