Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 82 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
paylaşım için tşekkürler
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Eline sağlık teşekkürler
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 168 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
teşekkürler ugur videoların on numara
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 22 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Ben de anlamadım da yeniyim yakında çözerim önbilgi oldu... ilerde haaaaaaaaa derim anlarım :p
|
|
|
|
#15 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 836 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
KESH ders için teşekkürler.
Sana farklı bir sorum olacak. Video dersleri hazırladığın programı sormuştum daha önce söyledin. Allah razı olsun. Sen bunların webde nasıl yayınlıyorsun, uzantılarını ne yapıyorsun. Ekran çözünürlüğü olarak ne kullanıyorsun, Bunlara cevap verirsen çok çok teşekkür ederim. Kolay gelsin. |
|
|
|
#16 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 158 Durum: Online Tecrübe Puanı: 1 |
teşekkürler...
|
|
|
|
#17 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 158 Durum: Online Tecrübe Puanı: 1 |
kesh çok iyi çalışıyo gerçekten her konu da bi cevabı var tekrar teşekkürler
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr