Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Yönetim panelinideki eklentiler (modül,plugin v.b) başındaki kilit işaretini kaldıralım.
Videomuzu İzleyelim |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
eline sağlık KeSH, kaliteli anlatım
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bilgilendirme için teşekkürler.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 362 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
videoları direk olarak mesaja ekleme şansın yok mu ya? daha pratik olur
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bu şekilde daha iyi bulunur diye yaptım. Mesaja direk linkini verebiliriz ama
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 29 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
yaa ben çözemedim bu kiliti nasıl kaldırcaz bi anlatırmısın yaww
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetim
Merhaba thecaglar video dersimizde anlatılmış. Daha farklı nasıl anlatmamızı istersiniz?
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetim
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 454 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
1.0.x için Sistem > Genel Kontrol diyorsun.
1.5.x daha kurmadım. Video daki gibi Araçlar > Genel Kontrol |
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 81 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
1.5 te ise Araçlar****Genel Kontrol
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 29 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
araçalar ve genel konturolde işaret yok
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr