Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#51 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
|
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#52 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
TEŞEKKÜR EDERİZ.
|
|
|
|
#53 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Unable to connect to the database:The MySQL adapter "mysql" is not available."
hatası veriyor bunu nasıl giderebilirim acaba teşekkürler |
|
|
|
#54 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
apach başlatılamıyor başka bir web sunucu web portunu kullanıyor
ne yapmalıyım teşekkurler |
|
|
|
#55 |
|
safe mod (güvenli mod)u nasıl kapatabiliriz
|
|
|
|
#56 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar ben burdan joomla dosyasını indirip EasyPhp yi kurup içerisine dosyayı attım,adres satırına 127.0.0.1 yadıktan sonra benden kullanıcı adı ve şifresi istiyor,daha hiç kurulum yapmadan ve bir şifre oluşturmadan şifre istemesinin sebebi ne olabilir?
|
|
|
|
#57 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar bir üstte belirttiğim sorunun neden olabileceğini bilen yokmu yav...
|
|
|
|
#58 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
Sağlıcakla... |
|
|
|
|
#59 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 74 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Hocam birde bu easyphp 2 yi kurdum... phpmyadmin i www klasörüne atmıyor.. O yüzden localhost/phpmyadmin e bağlanamıyorum... Localhostta siteyi yaptıktan sonra nasıl veritabanı yedeiğini alacaz.
|
|
|
|
#60 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Ekranın sağ alt köşesindeki Easy icona sağ tıkla -> Administration = Sayfa açılacak -> MYSQL MANAGER tıklayıp erişebilirsin.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| easyphp, easyphp joomla kurulumu, joomla 1.5.3, joomla indir, joomla kurulumu, joomla lokal kurulum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr