Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ftp deıgımız sey easy php deılmı arkadaslae
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#22 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Türkçeyi lütfen düzgün kullanın ki anlıyabilelim.
|
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Joomlaya yeni başlıycam paylaşım için teşekürler çok işime yariycak.
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ilk kez kuran biri icin insallah gusel malzemelerdir bunlar...
Birde kendi server imizda host edeceksek ne tavsiye edersiniz... |
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok sağolasın çok işime yaradı teşekkür ederim.
|
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çokkk teşşekkürler
|
|
|
|
#27 |
|
tşkler uğurrr
|
|
|
|
#28 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Önemli değil arkadaşlar. Bir nebze katkımız oluyorsa ne mutlu bize.
|
|
|
|
#29 |
|
Name Last modified Size Description
Parent Directory - hocam bende easyphp sayfasından sonra joomla dosyasına tıkladıgımda dil seçimi falan çıkmadı ekranda sadece üstteki seyler cıktı napmam gerekir |
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ben de indiriyorum. bakalım olacak mı
)daha ilk defa jomlayla tanışacağım da |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| easyphp, easyphp joomla kurulumu, joomla 1.5.3, joomla indir, joomla kurulumu, joomla lokal kurulum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr