Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#11 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Güle güle seyredin
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
"Easyphp e (lokal) Joomla 1.5.3 Kurulumu. Easyphp indir
Joomla 1.5.4 sürümde aynı işlemdir. Videoyu indir Boyut: 15872 KB Not: Bu kurulum Joomla! 1.5.x Sürümlerinin hepsinde geçerlidir.", ben anlatma diye buna derim.gerekli program linki verilmiş ve nasıl kurulacağı videoyla anlatıyo.mükemmel cok çok sağolun.gercekten cok tesekkürler.günlerdir kuramamıştım. |
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Kurulum esnasında videoda http://127.0.0.1/ İ.E yazdığımda herhangi bişey çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz.?
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Hocam demekki joomla klasörüü artmamışın www klasörüne.
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok teşekkür ederim saol
|
|
|
|
#16 |
|
Yönetim
Ben teşekkür ederim.
|
|
|
|
#17 |
|
arkadaşlar ftp kurman gerekıyo dıolar joomlayı kurmak ıcın ne yapmam lazım bırı adım adım yazarsa ftp olayını bana anlatırsa sevınırım...
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 59 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
teşekkürler,
|
|
|
|
#19 | |
|
Yönetim
Alıntı:
FTP programı indir - Hosting sağlayıcınız size FTP bilgilerini vermiştir. Joomla kurulumuda derslerimizde bulunmaktadır. |
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
5. adıma(FTP) geldiğimde
"Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL" diyor. ne yapmam lazım şimdi? |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| easyphp, easyphp joomla kurulumu, joomla 1.5.3, joomla indir, joomla kurulumu, joomla lokal kurulum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr