Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#121 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
localde çalıştığın için veriyor o hatayı.
kullanıcı adı:root şifre: ---bos bırak-- veritabanı: veritabanı yazıp onaylarsan sorun çözülür. yani ben öyle yaptım. |
|
|
|
#122 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#123 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Dostlar,
Windows XP Proffesional sistemde çalışıyorum. Localde Hem easyphp hem de wamp server kurdum. Ama ikisinde de sonuç alamadım. Hep şu mesajı alıyorum: "Apache HTTP Server bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz." Hata mesajının açıklamasını tıkladığımda ise şu çıkıyor: "szAppName : httpd.exe szAppVer : 2.2.11.0 szModName : libapr-1.dll szModVer : 1.3.3.0 offset : 00006d1c " NASıL ÇIKACAĞIZ İŞİN İÇİNDEN? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
#124 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu versiyonda veritabanı şifre girişide kullanılmış. Şifre kısmına: mysql yazın. kardeşim Hay Allah senden razı olsun 2 gündür bununla uğraşıyorum, teşekkür ederim. local hosta kuruyorum bu arada. sunucu adı: localhost kulanıcı adı: root şifre: mysql veritabanı adı: veritabanı |
|
|
|
#125 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ustam bende yenı basladım cok saolasın
![]()
|
|
|
|
#126 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 23 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
değerli arkadaşlar
easyphp 3,0 indirdim ve kurdum. sorunsuz sql ve apachi çalışıyor daha sonrar jomla 1.5.12 türkçe indirdim ve videoda oludğu gibi easy php nin içinde bulunan www klasörünün içine joomla klaösürnü attım. hatta adı uzun olduğu için adını deneme diye de değiştirdim. daha sonra adres çubğuna gelip 127.0.0.1/deneme yazdığımda hata veriyor sayfa görüntülenemiyor diyor. neden acaba. yardım lütfen sagyılıra |
|
|
|
#127 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 23 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bilen yok galiba
|
|
|
|
#128 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Easyla sorun yaşıyorsan wampserveri dene, hata nerde bende bilmiyorum kolay gelsin . .
|
#129 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 142 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Şu sayfada joomlayı kurmak adlı dersi indir, izle.Kurulum wampserver a göre anlatılmış.
joomla 1.5.9 görsel dersleri |
|
|
|
#130 |
|
trabzonli ve lufer kardeşim...
öncelikle yardımınız için teşşekkürler dediğiniz gibi yaptım ve wampserveri kurdum.. yalnız şöyle bir sıkıntı ortaya çıktı. kurduktan sonra videoda olduğu gibi çalıştıra yada tarayıcıya girip http://localhost yazdığımda karşıma şifre soran bir ekran geliyor.. ancak böyle olmaması ve ayar sayfası gelmesi gerekir. ne yapmalıyım... saygılarımla |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| easyphp, easyphp joomla kurulumu, joomla 1.5.3, joomla indir, joomla kurulumu, joomla lokal kurulum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|