Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 22 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Paylaşımlarda göremedim paylaşım vermek istedim türkçe ziyaretçi defteri easygb
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 477 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Teşekkürler elinize sağlık
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 160 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Türkçe si nereede dil yok içinde tekrar kontrol edersen sevinirm çünkü bir türlü bunun tr dil dosyasını yukleyemedim
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 477 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
english.php dosyasına bakarmısınız... (Türkçe bir bileşen)
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 22 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
english içeriğe türkçe içeriği ekledim sağlıklı bir yol bence sorunsuzda çalşıyor . sadece kurman yeterli ekstra birşey yapmana gerek yok
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tesekürler ellerine sağlık harika ama karekter sorunu var biraz
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok tşk ederim kardeşim eline sağlık
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bunun karakter sorununu nasıl çözücez?
|
|
|
#9 |
|
Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Fatsa / Ordu Mesajlar: 925 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Arama yaptınızmı? Bileşenlerdeki Türkçe karakter sorunlarını çözme
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| easy gb ziyaretçi defteri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|