Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE7, chrome kullanınız.
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 21 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Paylaşımlarda göremedim paylaşım vermek istedim türkçe ziyaretçi defteri easygb
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 476 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Teşekkürler elinize sağlık
|
#3 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 148 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Türkçe si nereede dil yok içinde tekrar kontrol edersen sevinirm çünkü bir türlü bunun tr dil dosyasını yukleyemedim
|
|
|
|
#4 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 476 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
english.php dosyasına bakarmısınız... (Türkçe bir bileşen)
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 21 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
english içeriğe türkçe içeriği ekledim sağlıklı bir yol bence sorunsuzda çalşıyor . sadece kurman yeterli ekstra birşey yapmana gerek yok
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tesekürler ellerine sağlık harika ama karekter sorunu var biraz
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok tşk ederim kardeşim eline sağlık
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bunun karakter sorununu nasıl çözücez?
|
|
|
|
#9 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Fatsa / Ordu Mesajlar: 650 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Arama yaptınızmı? http://forum.joomlatr.org/bilesenler...cozme-t15.html
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| easy gb ziyaretçi defteri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|