Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 21 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Paylaşımlarda göremedim paylaşım vermek istedim türkçe ziyaretçi defteri easygb
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 420 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Teşekkürler elinize sağlık
|
#3 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 144 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Türkçe si nereede dil yok içinde tekrar kontrol edersen sevinirm çünkü bir türlü bunun tr dil dosyasını yukleyemedim
|
|
|
|
#4 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 420 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
english.php dosyasına bakarmısınız... (Türkçe bir bileşen)
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 21 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
english içeriğe türkçe içeriği ekledim sağlıklı bir yol bence sorunsuzda çalşıyor . sadece kurman yeterli ekstra birşey yapmana gerek yok
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tesekürler ellerine sağlık harika ama karekter sorunu var biraz
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok tşk ederim kardeşim eline sağlık
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| easy gb ziyaretçi defteri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr