Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Docman (dosya yükleme ve indirme bileşeni) Kategori ve Alt kategori Oluşturmak Video Dersi.
Buradan izleyebilirsiniz |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
eline sağlık KeSH, kaliteli anlatım
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 16 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Evet bu bileşenlerdeki Docman menüsü yok yine aynısı oldu
Emeğe saygı duyarım
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bilgilendirme için teşekkürler.
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 35 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sagolasin kesh
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaslar Docman indirebilecegimiz birde link koysaymıssınız tadından yenmezmiş heeee...
simdi arayalım bakalım nerede bulacaz Docman... |
|
|
|
#7 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Buca Mesajlar: 604 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bu docmanı indirdikten sonra siteye nasıl yükleyeceğiz?
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Joomla derslerine çalışarak aşabileceksiniz.
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
com_docman_1.4.0rc3.zip yüklemeyi deniyorum ama 1.5 için uyumlu değil uyarısı veriyor, geri uyumluluğu da etkinleştirdim ama yine de yükleyemiyorum. Bunu yükleyebilirsem kontrol daha kolay olacak benim için. Yardımcı olabilir misiniz?
Son aldığım hata da şu "Bileşen Kur: Diğer bir bileşen bu klasörü kullanmaktadır: "/hermes/bosweb/web190/b1903/xxxxxxxx/public_html/components/com_docman" Bileşen Kur: Diğer bir bileşen bu klasörü kullanmaktadır: "/hermes/bosweb/web190/b1903/xxxxxxxx/public_html/administrator/components/com_docman" |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr