Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, safari, opera kullanınız..
|
|
#11 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
BEn teşekkür ederim
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkür edilmeyecek gibi değilki dersler. Eline Koluna Sağlık Uğur Çok teşekkürler.
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: Kayseri Mesajlar: 53 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Selam arkadaşlar,
ben bu Docman'ı kurdum. Filmdeki gibi yükleme yaparken yönetim paneli beni dışarı atıyor. Bir kaç kez denedim, her seferinde admin bölümüme yeni giriş yapmak zorunda kaldım. Olmuyor, ama neden? |
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bense ekle döküman bölümü çıkmıyor acaba neden
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr